Fallen again


pics via
I have fallen in love to Iittala's new series Sarjaton. It's a beautiful mix with Finnish tradition and cozy feeling. Something that I would love to have in my cabinet.  Something to wish from Santa this year?

Olen ihastunut Iittalan uuteen astiasarjaan Sarjaton. Se on sekoitus suomalaista perinnettä ja kotoista tunnelmaa. Nämä haluaisin kyllä mieluusti omaan astiakaappiini. Ehkä tämän vuoden joululahjatoive?

HuGs
-S-

4 kommenttia

 1. Hmm... lasit oli rakkautta ensi silmayksella taallakin (ihana muoto!), mutta sarjan muille astioille tarvitsen ehka hieman lisaa altistumista :p

  VastaaPoista
 2. Olen myös aika polvillani näiden edessä.. lettimuki valkeana tai haalean pinkkinä.. nuo lasit, oih ja voih. Mukeja, edes eriparisiahan, ei voi olla liikaa, eihän?!

  VastaaPoista
 3. Aika makee sarja... Pitäis päästä hypistelemään! Mikä osista on suosikkisi? Siis menee lahjalistalle... :)

  VastaaPoista
 4. Moi Eryah, anteeksi kestää hieman vastailla. Lomalla ollaan ja tietokoneen kanssa ei ole ollut oikein aikaa pelata. Nuo ruskeat lauataset eivät ehkä ole parhaimmat, joten keräämiste ei aloiteta niistä =)

  Moi Eerika, Pinkit on niin ihanat ja lasit. Sori että kesti vastata. Loma vie ajan.

  Moi Sini, Noi lasit ja pinkit mukit on kyllä niin ihanat. Koitan laittaa sulla ihan pian viestiä. Sori että kestää vastailla. Haleja

  VastaaPoista