My Mhy
It feels like ages ago, when we bought those beautiful Mhy lamps. Our plan is to put then in the dining room, but the problem is this. I used to play piano when I was a little girl. Piano is still in my parents house. I want my piano in the dining room. We already have a spot for it. So that means, we need to move our dining table after getting that piano and we can't put the lights before my piano is here, because I need to see the perfect spot for the table first. Sounds complicated, I know. So we put one of the lamps up to see how it looks. I just love it. The other one is waiting in the box to that piano to arrive. It's expensive to move a piano, but I hope we will get it done soonish. Great thing is that I finally finished painting in the office. Now starting to set up furniture. I still a cool office table, any ideas?

Tuntuu ikuisuudelta, kun ostimme ihanat Mhy lamput. Suunnitelmana on laittaa lamput ruokahuoneen pöydän päälle, mutta ongelma on tämä. Soitin nuorempana pianoa ja piano on edelleen vanhempieni luona. Haluan pianoni ruokahuoneeseen ja sille on sopiva paikkakin. Tämä tarkoittaa sitä, että ruokahuoneen pöytää tulee hieman siirtää, joten lamppuja on vielä hankala laittaa ennenkuin piano on täällä, koska en tiedä tarkalleen mihin pöytä asettuu. Kuullostaa hankalalta. Joten laitoimme yhden kokeeksi ja se on niin makee. Toinen odottelee vielä laatikossaan pianon tuloa. On aika hintavaa siirrellä pianoa, mutta toivottavasti saamme aikaiseksi pian. Mahtava asia on se, että työhuone on maalattu. Nyt on aika ihmetellä huonekalujen oikeaa paikkaa. Tarvitsisin vain makean pöydän, ideoita?

HuGs
-S-

4 kommenttia

 1. Vitsit toi lamppu on makee! Ja tosi nättikin vielä :)

  VastaaPoista
 2. Moi Sini, Eiks ollukki aika hauska =) Tykkään kans. Ja sitä mekin miehen kanssa just höpöteltiin, että on se leikkisyydellään kyllä kauniskin ja juuri valkoisena. =)

  VastaaPoista
 3. Aivan upean muotoinen lamppu, slurps! Ja hyvaa kannattaa aina odottaa, lopussa kiitos seisoo ja mita naita nyt on ;)

  VastaaPoista
 4. Odotus tuntuu tosiaan pitkältä, mutta tottatosiaan yleensä se kannattaa. Ei tule myöskään pettymyksiä tarkan harkinnan jälkeen =)

  VastaaPoista