Same old...

What's up in here? A weeks passed by having family time. Sun has been shining so bright, that's a bit scary when you look outside. Weather is nice, but our windows are not. Nothing has done with the house. I think all I have done is cleaned after J. I also noticed how much stuff we actually have around the house that doesn't have a place. Like this old school board. I want to sell it and so many other things. I guess my style for decor is changing and I'm in the middle for what to keep and what to get rid off. I calculated how many chairs we have and I don't think I even want to tell you the truth. Well I guess my blog's name tells is all...

Mitäs tänne? Viikko on taas hurahtanut viimeisestä. Ollaan vietetty aikaa perheen kesken. Aurinko on näyttäytynyt, mutta näky on karmea, siis ikkunoiden. Talolla ei ole nyt tehty mitään. Minusta tuntuu, että ole vain siivonnut Jiin jälkiä. Ja samalla tuli huomattua taas kuinka paljon sitä tavaraa on kertynyt, joille ei ole todellista paikkaa. Niin kuin tämä koulutaulukin. Myyntiin vaan ja paljon muuta. Taitaa olla sisustuksessa menossa jokin uusi vaihe, mutta kuitenkin uumailen mitä myisin ja mitä en. Laskin myös kuinka monta tuolia meillä on ja huh huh, sitä ei taida edes kehtaa ääneen sanoa. No ainakin blogini nimi kertoo jotain...

HuGs
-S-

6 kommenttia

 1. Niin ihana kuin tuo kevätaurinko onkin, aiheuttaa se mullekin just tuon reaktion. Pakko siivota ja pestä varmaan ne ikkunatkin. Ei ole muuten pesty viime kesänä :) Ja turhat roinat poisvaan, komppaan sua! Kai tää kevään tulo aiheuttaa tämän...

  VastaaPoista
 2. Joo, mä olen kuskannut täältä viime viikolla ihan surutta roinaa takapihan nuotioon semmoset 3 jätesäkillistä.. Kaikkea sitä ihminen säästääkin!
  Ja ne ikkunat....hui..en uskalla edes vilkaista ikkunoiden suuntaan!

  :D

  VastaaPoista
 3. Aurnko paljastaa karun totuuden myös meillä! Ikkunat pesuun ja äkkiä. Tavaraa on kertynyt meillekkin,tänään viimeksi roudasin uffiin lasten pieneksi jääneitä vaatteita. Lelujakin olen ajatellut kipata kirpparille ison läjän.

  VastaaPoista
 4. Moi Marianne, arvaa pestiinkö meillä ikkunoita viime kesänä. Sisältä kyllä, mutta ulkoa ei.Aina oli joku hyvä syy miksei kannata esim. siitepöly =) Pitää ehä varata se kirpputori paikkakin.

  Moi Ruusa, Joo mulla on vaikka kuinka monta pahvilootaa, jotka tuotiin mukanamme edellisestä asunnosta. Mies sanoikin, että eikö ne voi vaan heittä roskiin, jos ei niitä edes avata. Ehkä avaan ne pian ja heitän niin paljon menemään kun vaan uskallan =)

  Moi A-R, kirpparia minäkin ajattelin ja toi on totta UFFiin vaan kaikki mitä ei kannata lähteä myymään, vaikka ehjiä ovatkin. Ihmiset ovat sopivan kranttuja tänäpäivänä kirpuilla. Mutta niin taidan minäkin olla. Ei tule pysähdyttyä jos ihan lumppuja =)

  VastaaPoista
 5. Ihana tuo ylin kuva !

  Ikkunat ovat meilläkin aivan karmean näköiset. Siihen auttaisi varmaankin niiden pesu, mutta kun ei millään jaksais.

  Tsemppiä tavaran raivaukseen !

  VastaaPoista
 6. Voi Kiitos Petriina. Se kuva meidän keittiöstä ja sänky toimii nyt väliaikaisesti sohvana, kunnes neiti kasvaa ja saa siitä sitten sängyn itselleen. Kumasti sitä tosiaan löytää muutakin puuhaa kun ikkuoiden pesu =) Kiitos, koitan saada lisää tilaa uusille romuille =)

  VastaaPoista