Still alive...


Have a great May1. everyone! I've been so busy lately. Sometimes I wonder is it worth while to even have this blog when I don't seem to have time to post anything. I used an old picture to catch just tiny bit of celebration feelings. Last week J has been sick (again) and now I'm getting sick too (again). It's been atleast 6 weeks and 3 to 4 flus between that time. I'm sick of being sick. We have been cleaning the garden like crazy. Inside the house it's been painting, ripping of the wallpapers and paintin furnitures and everything between. I had a little break during last weeke when I visited Marimekko's factory store for "friendsales" with my mom. Found some fabircs and a dress to J. Artek's table found a new owner, so I'm happy about that. I have also started to use a a lot Facebook's flea pages. It's very easy and effective way to get rid of old things (and buy some new). Today's plan is to rip some more wallpaper and hopefully enjoy a little walk in the sun.

Hyvää Vapunpäivää kaikille! Täällä on taas kiirettä pitänyt. Joskus mietin onko tässä bogin pitämisessä mitään järkeä, kun tuntuu, että sille ei riitä yhtään aikaa. Piti napata vanha kuva, jotta saisi edes pientä vapun tunnelmaa. Viime viikolla J tuli taas kipeäksi ja nyt minä olen taas kipeänä. Ainakin kuusi viikkoa on sairasteltu putkeen ja kolmesta neljään uutta flunssaa on käyty läpi. Olen niin kypsä sairasteluun. Täällä on siivottu hullunlailla pihaa. Sisällä on maalattu, revitty tapettia ja maalattu huonekaluja ja kaikkea siltä väliltä. Viime viikolla pidin breikin ja käväisin äidin kanssa Marimekon ystävämyynneissä. Löysin vähän kankaita ja Jiille mekon. Artekin pöytäkin löysi uuden omistajan, joten se on hyvä juttu. Olen myös viime aikoina löytänyt Facebookin kirpputorien salat. Se on erittäin hyvä ja tehokas tapa saada vanhoja juttua myyntiin ja ostettuakin. Tämän päivän ohjelmaan kuuluu lisää tapetin repimistä. Miehen isä tulee perjantaina tapetoimaan makkarin, joten siihen mennessä pitää olla valmista. Toivottavasti päästään nauttimaan edes hetkeksi ulos auringosta.

HuGs
-S-

4 kommenttia

 1. nyt hushus teidän pöpöille :( Kurjaa on sairastella vuorotellen. Meillä kanssa ollut aika tautinen talvi ja kevättalvi. Upeeta että on toukokuu, kun vielä alkais kesäisemmät ilmat! Vaikka aurinko paistoi, tuolla oli tosi viimainen & kylmä tuuli...
  Ja mitä blogiin tulee...tutunkuuloisia aatoksia...mutta kiva jos jostain löytyy aikaa kirjoittaa. :) Vaikka sitten harvemminkin!

  VastaaPoista
 2. Moikka Heidi!!
  Toivotaan tosiaan, että tilanne jo rauhoittuisi pikkuhiljaa. En halua edes ajatella mitä se sitten on kun neiti menee hoitoon =)No siihen onneksi menee vielä aikaa. Tuuli on ollut kyllä paikoin aika navakkaa. Meinasin jo yksi päivä repiä pelihousut ja hiuksetkin päästä kun pihalla olin haravoimassa ja tuuli lennätti lehtiä joka suuntaan. Siinä mietin, että onko tässä mitään järkeä =)

  VastaaPoista
 3. Voi että nuo sairastelujaksot on liian tuttuja meidänkin perheessä. Ja niin väsyttäviä. Jaksamista sinne! Varmasti alkaa helpottaa näin kevään ja kesän myötä. Uskotaan siihen. Ainakin itsellä on enempi taas energiaa kun ilmat paranee ja illat valoistuu.

  VastaaPoista
 4. Moikka MArianne!! Kiitos tsempistä ja sitä samaa myös teille <3 Tuo on kyllä totta, kummasti sitä vain jaksaa puolinukutuilla öillä kun aurinko paistaa! Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista