Beautiful Kids Bedding

pic via

pic via

pic via

When you have a bedding like these, you won't need coverage for you children's bed. These children's beddings are one my favorite for this autumn. Beautiful Talviuniset from Polkka Jam is so beautfiul. Temmeltäjät from Luhta are cute and playfull. You can get in tree different colors. Last but not least I have FermLiving's cute duvet cover. Colors are so calm and trendy. What's your favorite?

Kun sinulla on kauniit lakanat, et edes tarvitse päiväpeittoja. Nämä lasten pussilakanat nousivat ylitse muiden tänä syksynä. Kauniit Talviuniset from Polkka Jam, leikkisät Temmeltäjät Luhdalta, jota saa kolmessa eri värissä ja viimeisenä FermLivingin suloiset pussilakanat. Värit ovat rauhoittavat ja trendikkäät. Mikä on sinun lemppari?

HuGs
-S-

7 kommenttia

 1. Eka on mun suosikki, katoinkin sitä eilen. :)
  Keskimmäisestä tuli mieleen erään toisen merkin pussilakanat...

  Mut eka, Polkka on paras :)

  VastaaPoista
 2. Eka taitaa olla kyllä munkin ihan lemppari Ruusa =)

  Voisin ottaa nämä kaikki littleB, minustakin niin suloisia =)

  VastaaPoista
 3. Siis niin ihania! Mun lemppari on ehkä tuo keskimmäinen, mutta myös eka on suloinen. Lapsille tehdään niin kivoja juttuja.:)

  VastaaPoista
 4. Hei Anna! Noita ensimmäisiä Polkka Jamin lakanoita saa myös aikuisten peittoon =) Luhdan lakanat on myös ihanat. Niistä ehkä ottaisin ne oranssit. Ne on niin kauniin syksyiset =)

  VastaaPoista
 5. Polka Jamin uusin kuosi on livenäkin ihana! :)

  VastaaPoista
 6. Hei Rachel, uskon että on aivan ihana =)

  VastaaPoista