Buzz for White Smile


My sister-inlaw introduced me to Buzzing and I thought it would be something fun to do so I became a Buzzador. My first campaing that I took part of is very pleasent for me. I had braces for at least 5 years and I had them when I've been an adult. So I'm very exact when it comes to teeth and taking care of them. I was more than happy to be a part of Buzzadors campaing where I had a chance to try Pepsodent's White Now triple power gold toothpaste. There are so many whitening tootpastes on the market now and I have tried many of them, so I have to say I was a little skeptical about this. But IT WORKS!! At least for me. I was very happy about the results. I think my teeth looked whiter after a first try. I like the freshness it gives. Today my dear workmate was over for coffee so it was also a great time to Buzz her too. I hope she likes the product too. Have you tried this toothpaste and if you have, do you think it worked for you?

Minun kälyni esitteli minulle Buzzadorin ja ajattelin sen olevan hauskaakin kokeilla erilaisia tuotteita, joten niin minusta tuli Buzzador. Ensimmäinen kampanja johon osallistuin oli minulle oikein mieleinen. Minulla on ollut raudat ainakin viisi vuotta ja aikuisena. Olen siis tarkka kun puhutaan hampaista ja niiden hoidosta. Olin oikein innoissani, kun pääsin kokeilemaan Buzzadorin Pepsodentin White Now triple power gold hammastahnaa. Markkinoilla on vaikka kuinka paljon erilaisia valkaisevia tahnoja ja monia niistä olen kokeillutkin. Toisaalta se sai minut myös hieman skeptiseksi tätäkin tuotetta kohtaa. Mutta SE TOIMII, ainakin minulla. Jo ensi pesusta minusta tuntui, että hampaani olivat valkoisemmat. Sen antama raikkaus on suussa kiva. Tänään työkaverini tuli kahvettelemaan ja ajattelinkin hänen oleva oiva kohde Buzzaukselle. Toivottavasti hän tykkää tuotteesta. Oletko sinä jo kokeillut tätä hammastahnaa ja jos olet, toimiko se sinulla?

HuGs
-S-

#pepsodentwhitenowgoldsuomi#buzzador

2 kommenttia

 1. No enpä ole kokeillut, pitäisköhän?
  Jäi mieleen tuo hammastahnan nimi..tai sitten ei :D Melkoinen sanahirviö! :D

  Hauskaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 2. Moikka Ruusa! Täytyy suositella kyseistä tahnaa. Nimi on kyllä ihan jäätävän pitkä =) Mutta voi olla, että on korvienvälistäkin kiinni, mutta ei kai sillä väliä jos on tyytyväinen, hih =)

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista