Should I make an apple pie?September is here and we actually found some apples from our own apple trees. The harvest hasn't been so great and it's still not, but with these apples we can still make a pie. Can you believe that I haven't ever made an apple pie before. I have to find a good recipe. If you have a great one, give me hint, Thanks!!!

Syyskuu on täällä ja ihme kyllä löysimme muutaman syötävän omenan omista omenapuistamme. Sato ei ole ollut kovinkaan kummoinen aiemmin, eikä nytkään, mutta kyllä tuolla omenamäärällä saa piirakan aikaiseksi. En ole muuten koskaan tehnyt omenapiirakkaa aiemmin. Täytyykin löytää hyvä resepti. Jos sinulla sattuu olemaan sellainen, niin huikkaa ihmeessä, Kiitos tuhannesti!!!

HuGs
-S-

3 kommenttia

 1. Ihana kulunut tuoli! Jotenkin tosi kiva kuva.:) Meilläkin odottaa kotona korillinen omppuja, ehkä niistäkin piirakka.:)

  VastaaPoista
 2. Nam, mitä kuvia! <3 Itse olen ihan hurahtanut tähän helppoon ja nopeaan ohjeeseen, jonka pongasin jostain blogista: http://www.pirkka.fi/ruoka/reseptit/25182-edenin-omenatorttu

  Kivoja herkutteluhetkiä! :)

  VastaaPoista
 3. Hei Anna! Tuo tuoli on koko blogini inspiraation lähde ja siitä se nimikin tuli. Se löytyi kerran kesälomareissulta läheltä Jyväskylää. Oli risakin, mutta niin hellyyttävä, että oli pakko napata se parilla kympillä mukaan. Tuolin jalka korjattiin, mutta ei siinä voi istua. Sitä voi vain ihailla =) Tänään tulikin tehtyä piirakkaa ja oli niin hyvää =)

  Hei Jenni!
  Kiitos tuhannesti ohjeesta. Löysin yhden ohjeen ja kokeilin sitä tänään. Laitan postausta tänne pian ja sitäkin voin suositella. Kokeilenkin ohjettasi seuraavalla kertaa, nyt kun ymmärsin kuinka hyvää voi omenapiirakka olla. =)

  VastaaPoista