Photo Collage

Olen huomannut Instagramin koukuttavan puoleensa hyvinkin paljon. Päivisin tulee napsittua milloin mistäkin kuvaa ja näppärästi sen saa muokattua mieleisekseen ja sitten vain naps ja kuva julkaistu. En ole montakaan muuta aplikaatiota vielä puhelimeeni ladannut, mutta löysin Photo Collage nimisen aplikaation, jossa saa kivasti koottua erilaisiin rykelmiin kuvia. Piti tietenkin kokeill ja tässä tulos. Pieniä napsauksia ympäri taloa. Tarkkasilmäiset ehkä huomaavat talossa tehtyjä muutoksia. Keittiön seinä maalattiin mustaksi ja kiikutin työhuoneesta valkoisen Strig-hyllyn siihen kiikkumaan. Kokonaan harmaaksi maalattu työhuone sai valkoista maalia sopivasti puoleen väliin, mutta se tuntui niin tylsältä, joten keksinpä maalata jättimäisen A-kirjaimen keskell seinää. Piristi kummasti. String-hyllyn tilalle laitoin mieheni haalimat Artekin hyllyt ja pöytäkin vaihtui Artekin pöytään. Olohuoneessa pilkottaa uusi matto. Ikean matot saivat väistyä Annon tieltä. Kokeilin ensin ns."blogi-mattoa", mutta kolmiot tuntuivat kuitenkin enemmän minulta, joten siihen päädyttiin. Sellasita pientä täällä. Kävin pikaisesti kotosalla omia vanhempia moikkaamassa ja isä muistuttikin, että huomenna on tasan kaksi kuukautta jouluun, hui. Kohta on lokakuukin ohi. Mukavaa loppuviikkoa!

I tried a new application for pictures and I found Photo Collage. Here you can see some changes around the house.

HuGs
-S-

3 kommenttia

 1. Kiitos vinkistä, olen instassa ihan uusi, joten täytyypä kokeilla collagea, näyttää hauskalta. :)

  Ihana tuo uusi matto ja Myy valaisin on niin söpö! :)

  VastaaPoista
 2. Mä oon ihan koukussa Instaan, kuten oot ehkä huomannutkin. Nyt on tosin tän pimeyden myötä pienoinen kriisi, kun oikeastaan vain viikonloppuisin pystyy kuvaamaan mitään kivaa.:/ Ihana kollaasi, teidän koti näyttää niin kivalta. Ja tuo matto: Annolla on ihania mattoja, meille muutti se ainoa koirankestävä, eli harmaita raitoja vaaleanharmaalla pohjalla. Ei valkoista meidän lattialle.:) Kivaa iltaa!

  VastaaPoista
 3. Heippa Jenni, anteeksi tämä viive vastaamisessa. On mennyt taas viikko niin, ettei ole paljoa blogia kurkittu. Instagrem koukuttaa kyllä, mutta hauskaa se on. Tuleekin välillä käytettyä sitä enemmän ja blogi jää päivittämättä. ja kiitos kaunis =) Mukavaa viikonloppua!!

  Hei Anna! Koukussa ollaan täälläkin. Se on niin huoletonta ja nopeaa vain napsia kuvia. Joo valon vähyys tuottaa täälläkin ongelmia. Siksi tuleekin käytettyä instagramia, kun se antaa hiukan anteeksi valon puutteen. Voi kiitos kaunis!! Hei joko näit Annon kevään mattomallistot?? Ihanalta näyttää. Valkoinen on raikas, mutta hankala väri matossa. Olen joutunut muutamasti jo pesemään pikku vahinkoja tuostakin matosta, mutta onneksi se on suht helppoa maton keveyden vuoksi. Ihanaa viikonloppua!!

  VastaaPoista