Treasure HuntingTaidan aloittaa tämänkin postauksen aivan samoilla sanoilla kuin useat edellisetkin eli niin se viikko taas vierähti. Eipä meillä kummempia viime viikolla taitanut tapahtua. Moni asia tuli onneksi hoidettua listalta pois. Kävin työpaikalla moikkaamassa työkavereita ja tuli sovittua se maaginen päivämäärä, jolloin palaan töihin eli elokuun 18. päivä. Huh, onneksi siihen on vielä kuitenki matkaa. Opintoasiat rullaavat pikkuhiljaa eteenpäin ja opintoraha-asiat näyttävät kevääseen valoa, mikä ilahduttaa suunnattomasti. Meillä neiti sairastui aikamoiseen flunssaan, joten veljen luona kyläily sai siirtyä hieman tuonemmaksi. Meidän kummityttö kun on vielä sen verran pieni, että räkätaudit ovat ihan kamalia. 

Olemme mieheni kanssa jutelleet Jiin nukkumiskuvioista ja olemme tulleet siihen päätökseen, että neiti voisi siirtyä nukkumaan jo isojen tyttöjen sänkyyn. Tytölle on hankittu vanha sivustavedettävä puusänky, joka onkin toimittanut sohvan virkaa keittiössä. Nyt se kiikutettiin yläkertaan ja hiukan mallailtiin. Sänky sopii kuin valettu, mutta ensin pitää hankkia sopivan kokoinen patja. Mittatilaustyönä se pitää hoitaa tässä joku päivä kun keritään. Tuntuu ihanalta luopuo pinnasängystä, kun sinne on ollut muutenkin niin vaikea jo kurottautua, mutta toisaalta koen pientä luopumisen tuskaa. J ei olekkaan enää se meidän pikkuvauva, vaan "iso" tyttö jo. Voih....

Tänään kävin äidin kanssa ihan naisten kesken "romumarjassa" eli aarteita lähdettiin etsimään Taivassaloon saakka. Aivan ihana paikka löytyikin ja tarttui sieltä jotain mukaankin. Pitää ensi pestä tämä ihanuus ennen kuvauksia. Mutta nyt saunan laittoon, kivaa lauantai-iltaa teille!

Today I went treasure hunting with my mom. It was such a beautiful place to visit and so many treasures.

HuGs
-S-


Ei kommentteja