Boxing DayJoulunpyhät ovat kohta voiton puolella, vaikka haikeata se onkin. Joka vuosi odotan joulua innolla ja aina se hujahtaa hetkessä ohi. Onneksi miehellä on pari viikkoa lomaa, joten saadaan oleilla perheen kesken oikein kunnolla. Tänä vuonna meillä oli kaksi aattoa. Vietimme ensimmäisen aaton jo 23. päivä mieheni vanhempien luona ja itse aattoiltaa vietimme minun vanhempieni luona. Syöty on yllin kyllin, että jo hiukan ahdistaakin. Eilen kävimme päivällä vanhempieni luona vielä rääppimässä jouluruokia ja illalla Jiin kummitäti miehensä kanssa tuli kylään. Eli kahvia ja kakkua taas kaksin käsin napaan ja illan päätteeksi pelailtiin vielä carcassonnea. Oikein rattoisaa on ollut, mutta jotta aika ei kävisi liian pitkäksi, päätti astianpesukoneemme sanoa sopimuksensa irti, joten käsin on tiskattu muutama päivä. Kerrostaloasunnossamme totuimme kyllä tiskaamaan, mutta nyt jo parin päivän jälkeen kaipaan tiskikonetta. Huomenna siis nokka kohti alennutmyyntejä ja toivotaan, että uusi kone saataisiin hankittua. Mukavaa Tapania kaikille!

Christmas has been nice with family. Yesterday our friends came over for treats and boardgaming.

HuGs
-S-

6 kommenttia

 1. Sama haikeus täälläkin, joulua odottaa aina pitkän aikaa ja nopeasti se on ohi! Mutta olipas kuitenkin ihana joulu, samanlainen se kuulostaa olleen myös teillä :) Nauttikaahan koko perheen yhteisestä ajasta ja rentouttavaa Tapaninpäivää! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi joulu tulee taas ensi vuonna =) Mukavia joulunjälkeisiä päiviä sinullekin! Kohta se uusi vuosikin sieltä vaihtuu =)

   Poista
 2. Samaa sanon aina minäkin...miten kovasti sitä joulua odotan ja miten nopeasti se onkaan ohi...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta Onneksi joulu tulee taas ensi vuonna =) OIkein hyvää joulujälkeistä aikaa!

   Poista
 3. Onneksi on nämä välipäivät! :D

  VastaaPoista