In SoMeMeillä ei toimi netti. Nytkin linjat kytkettynä miehen puhekimen kautta, jotta pääsen edes päivittämään blogikuulumisia. Viimeiset päivät ovat olleet yhtä tuskaa tällaiselle nettinarkkarille, joka ei osaa elää ilman nettiyhteyksiä. No ei sentään, kyllä sitä ilmankin pärjää (edes hetken), mutta postauksia on ollut mielessä jo monia. Aurinkokin on hiukan pilkistänyt, joten on tullut räpsittyä kuvia ja ne olisi tietenkin mukava jakaa myös täällä. Ulkoiltukin on, koska kelit ovat olleet niin mahtavat. Pelästyin kyllä hieman pulkkareissun jälkeen, kun neidin posket olivat aikas punaiset ja kovasti pakkasen puremat. Poskia lämmiteltiin kovasti käsien sisällä ja muutaman tunnin kuluttua alkoivat jo näyttää normaaleilta, onneksi. Uusi pöytäliinakin tuli jo löydettyä ja siitä sitten lisää ensi kerralla. Olen koonnut myös projekti postausta ja kuvia on napsittu muutamista keskeneräisistä ja aloittamattomista projekteista. 

Mutta, uusin uutinen on kuiten tämä. Facebook tuntuu olevan myös monien blogien paikka jakaa päivityksiä ja ihan vain tunnelmia ja kuulumisia. Päätin lähteä myös itse tähän somettelun kovimpaan ryhmään mukaan, joten blogi löytyy nykyään myös TÄÄLTÄ! Saa käydä tykkäämässä.

Oikein ihanaa viikkoa Sinulle!

This blog found it's way to Facebook too. You can find me HERE! Feel free to LIKE!

HuGs
-S- 

6 kommenttia

 1. Ohoo meenki heti kattoo sun facesivuja :)
  zemppiä netittömään hetkeen, se on kyllä niin että jos netti ei toimi niin iskee hillitön himo päästä just sillon heti nettiin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. SIvut ovat alkutekijöissä vielä, mutta eiköhän sinnekin jotain pikkuhiljaa saada aikaiseksi. Netittömyys tekee oikeasti tosi hyvää, mutta sillon kun olisi oikeasti jotain toimitettavaa, turhautuu =)

   Poista
 2. Meillä meni netti joulukuisen Seijamyrskyn seurauksena ja voi sitä piinaa, kun muutama päivä joutui olemaan ilman nettiä...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei Seija tehnyt muuta kuin oksia viskeli pitkin pihaa. Vaahterasta lähti aikamoinenkin oksa, mutta sähköt kyllä toimivat koko sen ajan.

   Poista
 3. Jee, hyvä sinä! Kävinkin jo tykkäämässä.:)

  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista