Unikko is Back!


Ensinnäkin pahoittelen hirvittävää kuvanlaatua! Kamera ja minä emme päässeet yhteisymmärrykseen ja napsin muutamia kuvia Jiin huoneesta puhelimella. Ei järin kauniita kuvia, mutta menköön. Marimekon punaisen unikon paluu on tapahtunut täälläkin. Löysin edulliseen hintaan Marimekon klassikko kuosin, unikon punaisen pussilakanan ja iskin sen Jiin huoneeseen toimittamaan päiväpeiton virkaa. Olin kaavaillut tilkkutäkkiä päiväpeitoksi ja itseasissa mumma on kankaatkin jo hankkinut, mutta peitto syntyy kun tekemiselle löytyy aikaa. Ellokselta tilatut tyynyliinat tulivat alle viikossa. Ovat kyllä hauskaset. Mainitsin myös maalausprojekteista ja sängyn alta löytyy nyt sellainen. Neidille on kertynyt jos jonkinmoista lelua ja hyllyt alkavat olla jo täynnä, joten sängyn alle saatiin sopiva lelulaatikko vanhasta lipaston laatikosta, pyöristä ja liitutaulumaalista. Laatikon löysin kirpparilta kolmella eurolla, pyörät Bauhaussista ja maali olikin jo valmiina kotona.

Ihanaa alkavaa viikkoa!

I found a cheap Marimekko's unikko beddings and now it's used for daily coverage. I made a toy box from an old drawer. I found the drawer from flea market with 3 eur. I painted it with black board paint, bought some wheel and there you go. Have a great week!

HuGs
-S-

8 kommenttia

 1. Meillä on häälahjaksi saadut punaiset unikkolakanat, punavalkoinen väriyhdistelmä on raikas ja siksi en ole kyllästynyt ainakaan lakanoissa unikkoon. Onpas hauskoja tyynynliinoja. Sängyn alle menevä lelulaatikko olisi tarpeen meilläkin, täytyy siis katsastaa, jos kirppiksellä tulisi sopiva laatikko vastaan ja toteuttaa tuo idea. Kivalta näyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle iski ihan himo, kun näin tämän pussilakanan. Kävikin mielessä, jos yrittäisi metsästää myös toisen samanlaisen. Ne on kyllä raikkaat juuri punaisena. Itselläni unikkoa kohtaan samanlaiset fiilikset, lakanoissa kestää katsella, mutta en osaa enää ikkunaan tai pöydällle laittaa. Elloksen kevät oli aikas kiva tänä vuonna. Löytyy joukosta myös Marimekon ja vähän omatekoisiakin tyynyjä =) Mutta tsemppiä laatikon etsintään! On kyllä helppo tehdä ja tekstiä voi vaihtaa mielenmukaan =) Kiitos kivasta kommentista!! Ja Hyvää alkanutta viikkoa!

   Poista
 2. Tää on kyllä kaunis huone, kyllä tuolla kelpaa pienen tyttösen leikkiä ja oleskella! <3 Ja tuo lelulaatikko on hauska, luulisi sinne leluja mahtuvan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Sara <3 tuntuu tyttö vielä ainakin tykkäävän, mutta saattaa tulla sekin aika eteen, kun hän ilmoittaa, että äiti tää on ihan hirvee väri ja en halua tätä enkä tätä. Nyt aioin sisustaa oman maun mukaan niin kauan kun pystyn =)

   Poista
 3. Kommentoin jo yhdesti,mut se hävis jokseenkin yllättäin johonkin. Joten toivottavasti tämä tulee perille :)
  Aivan ihana huone kaikkine väreineen!! tykkään!! Ja tuo vanha sänky on niin kaunis!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla kans bloggeri välillä tylsästi hävittää tekstejä. Mutta kiitos <3 tytön huone taitaa olla tällä hetkellä mun oma lemppari koko talosta. Sänky oli kyllä löytö. Huutonetistä sain tingattua, kun kukaan ei sitä halunnut. =)

   Poista
 4. Mun mielestä toi unikko on ihan huoneen kohokohta! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin se pompsahtaa aikas kivasti sieltä esiin =)

   Poista