Foggy and Warm


Viikko on kohta taas vierähtänyt viikonlopun puolelle. Kameraa en ole kerennyt heiluttelemaan koko aikana, joten laitetaan pieni instakollaasi. Maanantaina pidin monelle tutun Me&I vaatemerkin kotikutsut. Olipa taas mukava saada ystäviä koolle ja koko alakerta toimi sovituskoppina, kun kymmenkunta naista pyöri alushousuissaan ja kokeili innoissaan vaatteita. Itselleni löysin rennompaakin rennommat housut, jotka toimivat myös juhlavammassa menossa ja tytölle tietysti pari mekkoa.

Ilma on ollut aivan ihmeellinen, sumuinen ja hassun lämmin. Oli pakko pysähtyä napsasemaan kuvaa puupariskunnasta, jotka seistä törrötivät keskellä peltoa. Eilen juoksin treeneissä kympin kiekko kourassa turhankin kirkkaassa topissa, joten ohikulkijat kyllä minut sieltä pihalta bongasivat, että terveisiä vain tutuille ja tuntemattomille, hirveä treeni. Olo oli kuin voittajalla kuitenkin treenin jälkeen. Eipä tullut juostessa kylmä pienessä topissa, vaikka vasta helmikuuta mennään. 

Tänään iski leipomushimo. Tiikerikakkua väänsin ja lapsen tuhistessa päikkäreillä hiivin alakertaan syömään palan, sitten toisen ja vielä kolmannenkin. Nyt hieman vatsassa tuntuu...huh. Huomenna on ystävänpäivä. Meillä on tarkoitus miehen kanssa lähteä kahden kesken syömään. Pikkuneiti menee mummalle ja faarille hoitoon. 

Onko sinulla suunnitelmia ystävänpäivälle? Aijotko yllättää ystävän? (Minä taisin jo onnistua siinä)

This week has been foggy and warm. I had my Me&I party on Monday. I also baked today. Busy week.

HuGs
-S-

2 kommenttia

  1. Minä olin kans viime sunnuntaina meandi kutsuilla ja tuli kyllä vähän liian iso lasku ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama ongelma on täälläkin. Joka kauden kukkarontyhjennys tapahtuu aina kutsuilla. =)

      Poista