Office...always a project?Sainpahan napsastua muutaman kuvan työhuoneesta, vaikka valon määrä on minimaalinen. Tämä huone on kokenut ihan naurettavan paljon muutoksia viimeisen kahden vuoden aikana ja jos onni suo lisää muutoksia on tulossa myöhemminkin. Kaikkien muutoksien keskellä en kuitenkaan tunnu löytävän sitä oikeaa fiilistä koko huoneeseen. Ehkä juuri odotukset ja ajatukset mahdollisuuksista, juuri tekevät huoneesta keskeneräisen. Huone on juuri sopivan kokoinen työhuone, jossa on myös vieraiden mahdollisuus yöpyä, mutta itse en oiken tunnu löytävän koko huonetta meidän talosta. Välillä ompelukone kantautuu olohuoneeseen, milloin keittiöön. En edes muista milloin tietokone olisi työhuoneeseen itsensä löytänyt. No ehkä huone löytää joskus sen parhaimman käyttötarkoituksensa ja muotonsa. 

Viikonloppuna vierailimme ystävämme tyttären synttäreillä, onnea Eelle ja kiitokset mukavista juhlista. Sain myös samaiseen perheeseen syntyneen pikkumiehen tilkkutäkin vihdoin ja viimein valmiiksi. Ystäväni vauvakutsuille jokainen kutsuttu toi kaksi kangaspalaa, joista täkki lopulta koottiin yhteen. Mukava idea, mutta taidan luvata viimeisen kerran sellaisia tekevän. Mukavaa puuhaa, mutta omat kiiret saivat täkin teon venymään aivan liian pitkälle ajalle. Onneksi pikkumies sentään ei kävele vielä. 

Ensi viikolla riittää taas kahvettelua ja tohinaa. Huomenna pidän Me&I kutsut ja päivällä kahvetellaan ystävän kanssa. Keskiviikkona jälleen kahvettelua ja perjantaina miehen kanssa KAHDESTAAN syömään. Oikein ihanaa viikon alkua sinulle!

I finally finished my friends's baby blanket. Next week will be busy by friends coming over. Have a great start to your week!

HuGs
-S-

2 kommenttia

 1. Hauska seinä! Ja ihanan siisti työpiste :) Pelkään, että oma työpöytä pamahtaa vielä joku päivä lattian läpi alakertaan, kun pinot vaan kasvaa :D
  Hyvän näköisiä "sutimisia" olet myös harrastanut! Kyllä maali tekee ihmeitä ja nopeasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ❤ Ei se muuten oikeasti ole ihan noin siisti =D Siivosin kuvasuten ajaksi, tai pareminkin siirsi tavarat niin, että eivät näy. Kuvan jälkeen laitoin takaisin, hih hih.

   Poista