Creative Easter
Tämä pääsiäinen on ollut mahdottoman tuottelias. Lauantaina tuli hetken mielijohteesta idea maalata talon kivjalka. Tämä projekti on ollut aluillaan jo viime syksystä saakka. Nyt nämä ihanat kelit antoivat siihen oivan mahdollisuuden. Nyt kivijalka on vaihtanut väriä kirkuvan punaisesta tumman harmaaseen. Kävin myös puutarhalla ja hain orvokkeja. Orvokeille mies nikkaroi "kukkakeinun" ja loput iskin vanhaan puulaatikkoon. 

Yksi hauskimmista projekteista oli pähkähullu ajatus kasvihuoneen rakentamisesta. Olihan se ajatus jo mielessä vellonut, koska ikkunoita on haalittu etukäteen. Eipä siinä kummemmin mietitty, kun hommiin vaan. Pikkuhiljaa kasvihuone alkoi hahmottua. Päätimme vaihtelun vuoksi tehdä pulpettikattoisen ja näin saimme myös ikkunat riittämään paremmin. Ovi on vielä mietinnässä ja katon tarvikkeet tarvitsee vielä hakea, mutta eiköhän sekin saada pian hoidettua ja minä pääsen kasvattamaan tomaatteja.

Toivottavasti Sinulla oli mukava pääsiäinen!

We had a creative Easter. We painted our house's foundation and started to buld a greenhouse from an old windows.

HuGs
-S-

6 kommenttia

 1. Aivan ihanat projektit teillä! Ja tuo idea laittaa kukkia keinumaan,tykkään!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihan haltioissaan täällä itsekkin =) Hauskinta on juuri kasvihuoneen palapelimäisyys. Eipä sitä voi kauheasti etukäteen suunnitella, mutta pikkuhiljaa kasataan kokoon.

   Poista
 2. Ihania hommia! Meilläkin on pätkä koirankakanväristä kivijalkaa odottelemassa maalausta. Ehkäpä minäkin saan sen hoidettua...

  VastaaPoista
 3. Ihania tosiaan ja varsinkin kun aurinko paistoi. Mikäs siinä on pihalla puuhatessa kun niin paahtoi =) Kohta pitää tosissaan tutustua kasvihuoneen käyttöön ja kasvattamiseen =)

  VastaaPoista
 4. Mahtavaa. Oottepa olleet ahkeria, meillä pääsiäinen vietettiin lähinnä chillailun merkeissä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olishan se lomailu tehnyt meillekin hyvää, mutta puuha oli niin kivaa, että ei tuntunut työltä =D

   Poista