Spring & Party


 

Torstaina kauppareissulla tuli tiirailtua ohikulkumatkalla ihmisten pihoille ja metsäreunoille. Ihanasti on kevät hiljaa vaan saapunut pientareille. Omalla pihalla odottelen kovasti jo kukkia. Piippoja on on pystyssä, vaikka kuinka ja paljon, mutta nuppuja ei vielä yhtäkään. Pääsiäiseksi on luvattu niin mukavaa keliä, että ehkä tämän pitkän viikonlopun jälkeen jotain jo kukkiikin.

Pitkäperjantaita vietettiin juhlallisissa, vaikkakin rennoissa tunnelmissa. Mieheni isä täytti 60-vuotta ja häntä juhlistettiin notkuvin pöydin ja pienin puhein. Pienemmät serkukset kirmasivat pitkin pihaa ja isommat vaihtoivat kahvin ääressä kuulumisia. Ajeltiin vielä iltasella kotio ja ihmettelinkin, kuinka valoisaa voi jo olla. 

Sama valoisuus herättikin minut tänän aamuna jo ennen kukon laulun aikaa. Muut täällä vetää vielä hirsiä, mutta minulle tämä olikin oiva tilaisuus taas nauttia rauhallisesta aamusta. Pääsiäinen on vielä aluillaan ja paljon on puuhaa edessä. Veljeni perhe on tullut vanhempieni luokse, joten käydään varmasi moikkaamassa heitä viikonlopun aikana. 

Mukavaa Lankalauantaita!! 

Our Easter started with my husband's father's 60th birthday party. Lots of great food and catching up with relatives.

HuGs
-S-

6 kommenttia

 1. Lankalautantaita sinnekin! Me hurautettiin Pohjanmaalle ja täällä kevät hiukan myöhäisemmässä kun etelässä. Aurinko kuitenkin paistaa! Ja merta ihaillaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti oli nautollinen reissu Pohjanmaalla. Täällä oli kyllä kelit ihan helle lukemissa =D

   Poista
 2. Kyllä onkin ollut ihana ilma koko viikon ajan :) Aivan mahtavaa. Mä olen pitkästä aikaa lukemassa lemppariblogejani. Taitaapa vierähtää hetkinen että saan luettua sun postailut viimeisen puolen vuoden ajalta :) Nim.merk. "ollut vähän haasteita vauvan kanssa"... Oikein aurinkoista pääsiäisen jatkoa teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh, Ihanaa kuulla sinusta ❤ Olen itsekkin ollut viime ajat turhan kiireinen lukemaan tai kommentoimaan toiseten blogeja. Yritän tässä kiireiden keskellä kuitenkin omaani päivittämään. Olisi ihanaa kuulla kunnolla sun kuulumisistasi?!?! =D

   Poista