Wappu!


Mikä järkytys se olikaan, kun katsoi ikkunasta ulos. Toisaalta, en ole yhtään yllättynyt. Maa on jälleen valkoinen ja minkäs sille mahtaa. Josko sulais jo huomenna pois? Täällä on wappu sujunut hyvin rauhallisesti ja erittäin räkäisesti. Koko perhe on kipeänä. Meillä oli tarkoitus tehdä pihalla hommia kuten, maalata kasvihuone ja laittaa siihen katto. Multaa oli tarkoitus hakea ja istuttaa muutamia havuja. Pitää siis tyytyä sisähommiin ja verhoilla ehkä keinutuoli ja vaihtaa verhot olohuoneeseen. Mutta nyt aamusaunaan, Hauskaa vappua kaikille!

What a wappu! Snow on the ground and whole family is sick. Better luck next time.

HuGs
-S-

8 kommenttia

 1. Räntäsateeseen herättiin täälläkin, mutta nyt onneksi vaihtunut vesisateeksi..:) Mukavaa vappupäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi näyttää sulanneen jo =D ja ilmakin kirkastuu. Mukavaa vapunpäivää!

   Poista
 2. Toivotan sinne lumen sulamisia,paranemisia ja iloisa vappua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi oi, on alkanut sulaamaan jo, JEE!! Kiitos, kyllä tämä tästä. Tuntuu, että lumi sataa sisälläkin, kun nenäliinoja joka paikka täynnä =D Hauskaa vapunpäivää!

   Poista
 3. No oho! Toisaalta perinteinen suomalainen vappusää on viileä ja räntäinen :) Hauska tuo tippaleipäotos. Ja hauskaa vapun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ei ollut ensimmäinen vappu lumisateessa =) Kiitos, meidän perheelle nuo tippaleivät ovat intohimo. En kyllä ymmärrä miksi, kun ei oikeastaan edes maistu millekään =) Mukavaa viikonloppua!

   Poista