I (heart) Summer and Strawberries
Mansikkasormet ja mansikkasuu, 
ai ai niin hyvälle Ahomansikat vain maistuu

Meillä on hyvin metsäinen rinnetontti. Välistä tuntuu, että metsä oikein tunkee päälle ja pihamaalle. Jotain mukavaa metsäisyydestä kuiten on  ja ne on metsämansikat. Melkein joka puolelta pihaa niin edestä kuin takaa voi käydä poimimassa metsämansikoita. Kävin poimimassa ison kipollisen ja haaveissa oli leipoa ehkä kakku tai piirakka. Nämä mansikat katosivat kuitenkin parempiin suihin, joten piirakat jäivät tekemättä. Odotellaan siis loppu mansikoiden kypsymistä. Tällä helteellä siihen ei pitäisi mennä kovin kauaa. 

Tänään vietämme mieheni kanssa 5-vuotis hääpäivää. Retki kohti Fiskarssin antiikkimessuja on ohjelmassa tänään. Iltaa aioimme viettää ihanassa seurassa saunoten ja rupatellen. 

Aurinkoista päivää Sinulle!

You can find wild strawberries all around house yard. I was going to bake a cake or  a pie, but the little Miss J ate them all. Have a sunny Day!

HuGs

6 kommenttia

 1. Ne on kyllä niin nameja! Meillä kesäkodin ympäristössä kasvaa tosi paljon ahomansikoita, ja lapset jo vähän väsyivät niiden noukkimiseen...
  Ihana tuo viimeinen kuva. Hyvää hääpäivää ja mukavaa Fiskarin reissua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On nameja! Saatiin eilen myös maistaa omasta maasta ihan isojakin mansikoita. Ai, että ne vasta nameja olikin. Ollaan ajateltu hääpäivän kunniaksi nostaa ekat perunat viikonlopun aikana =D Ei mitään suurempia juhlita. Jos sais omasta maasta perunat ja salaattiin ainekset, olisin tyytyväinen siihen =) Kiitos, täällä jo odotellaan miestä töistä kotiin, jotta päästään matkaan =) Kivaa viikonloppua!

   Poista
 2. Oi ihania metsämansikoita! Meillä maistellaan pensasmansikoita, maistuvia-mehukkaita nekin! ;)

  Oikein ihanaa viikonloppua ja myöskin ihanaa hääpäivää teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omasta maasta olemme saaneet vasta muutaman mansikan. Amppelimansikka ei tykännyt kuumasta ja ehkä taisi unohtua kastella =D Noh, onneksi on metsämansikoita ja pikkuhiljaa kasvimaalla olevat alkaa onneksi kypsyä. Ensi vuonna on tarkoitus laajentaa kasvimaata. Pitää ehkä kokeilla pensasmansikkaa.

   Kiitos paljon, hääpäivä sujui oikein mukavissa tunnelmissa =) Kakut maistuivat Fiskarissa... Ihanaa aurinkoa sinunkin viikonloppuusi!

   Poista
 3. Meidän uuden vanhan talon puutarhassa kasvaa metsämansikoita, ei montaa, mutta ajatus metsämansikoista omalla pihalla on mukava.
  Toivottavasti oli mukava hääpäiväreissu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Metsämansikkasato on ollut hyvä tänä vuonna ja taisi olla viime vuonnakin. Ehkä kerkiän katsastamaan mustikkasadon tänä vuonna. Tuota metsää kun piisaa. Päivä oli oikein ihana. Kuvia tulossa ihan pian =)

   Poista