Wedding Anniversary in Fiskars


Perjantaina suuntasimme Fiskarin antikkimessuille hääpäivää viettämään. Ihana miljöö, kaunis sää ja mahdolliset aarteet houkuttelivat meidät jälleen matkaan. Mutta, mihin ovat kadonneet kaikki myyjät Fiskarin antiikkimessuilta? Aiemmin itse alueen ulkopuolella on ollut kymmenittäin kojuja, jotka myyvät aarteitaan kukkarolle sopivaan hintaan. 

Minusta kojujen määrä on vähentynyt paljon ja hinnat kasvaneet ihan hurjasti. Olen aiemmin ostanut uuden Arabian kupin kokoelmaani messuilta, mutta tällä kertaa oli vain yksi myyjä, jolla oli värejä joita kerään, mutta valitettavasti samat kuviot löytyvät jo omasta kaapistani. Kukkaro tietenkin hymyili leveästi.

Hääpäivän kunniaksi kävimme herkuttelemassa kunnon kakkukahvit. Miehelle suklaa-chili kakkua ja minä valitsin valkosuklaa-vadelma kakkua. Ai mitä herkkua! Maistoin elämäni ensimmäistä kertaa myös macaroneja. Minun makuuni hieman pahvimainen kokemus.

Muksun mielestä Fiskarin leikkipuisto on ihan paras ja kaloja käytiin ihmettelemässä sillalla. Ihana päivä, vaikka aarteita ei ollut juurikaan tarjolla. Ja olihan minulla kultaakin kalliimmaat aarteet seurassani koko päivän. Ehkä ensi vuonna Billnäsin puolelle?

We spent a lovely wedding anniversary in Fiskars. Weather was sunny and cakes were tasty. Not much treasures found, but I had my own tresures with me all day long.

HuGs
-S-
8 kommenttia

 1. Fiskarsillahan on ne maksulliset messut, jossa osa myyjistä on ja Billnäsiin on siirtynyt monta myyjää. Kävimme torstaina Fiskarsilla vain noilla "varjomarkkinoilla", joihin ei tarvinnut maksaa ja sitten ajoimme Billnäsiin. Siellä olikin paljon myyjiä. Hinnoissa oli molemmilla markkinoilla paljon vaihtelua ihan samanlaisille tuotteille. Etsin vanhaa keittiövaakaa, hinnat vaihtelivat samantapaisille muutamista kympeistä pariin sataan.

  Kivat tapahtumat kuitenkin, vaikkei ostaisikaan mitään. Antiikkimarkkinat kuuluvat meillä aina kesäohjelmaan. Sääkin on joka vuosi suosinut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muutamia vuosia sitten kävimme molemmissa sekä Fiskarin, että Billnäsin näillä maksullisilla alueilla. Billnäss oli tuolloin muutamana vuonna pettymys joten nyt olemme päätyneet pelkästään Fiskarin puolelle. Ennen juuri nämä varjomarkkinat ovat olleet upeat. Pari vuotta takaperin totesimme näiden maksullisten tapahtumaalueiden olevan tylsät, joten emme tänä eikä viime vuonnakaan maksaneet. Ehkä sitten ensi vuonna siirrymme taas Billnäsin puolelle ja maksamme alueelle.

   Tykkään itsekkin kierrellä ja katsella. En varsinaisesti edes hae mitään (paitsi noita kuppej) mutta vain jos sattuu sopiva kohdalle. Meilläkin on ollut jo vuosia tämä tapahtuma kesäohjelmana. Ensimmäisenä hääpäivänä löysimme olohuoneessa pöydän virkaa toimittavan arkun. Ja totta, sää on ollut upea monena vuonna.

   Poista
 2. Myöhästyneet onnittelut hääpäivän johdosta♥♥

  VastaaPoista
 3. Billnäs oli viime vuonna loistava. Kun systeemi muuttui niin nämä Billnäsin messut ovat mielestäni olleet paremmat kuin aikoinaan.
  Harmitti vähän, etten päässyt tänä vuonna, ilmat olisi olleet kyllä taas upeat. Mutta ehkä ensi vuonna menen ja olen 2 päivää! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva tietää, eli ensi vuonna sitten kohteeksi Billnäs. Mahtavaa! Vanhojen aarteiden hypistely ja katselu on vain niin hauskaa ja koukuttavaa =)

   Poista
 4. Onnittelut teille,myöhästyneet sellaist! ❤️

  VastaaPoista