Perfect start for Weekend! 
Viikko kului kuin siivillä ja odotettu viikonloppu oli vihdoin käsillä. Mies pakkasi auton ja lapsen ja lähti evakkoon vanhempiensa luokse yhdeksi yöksi. Minä karautin juna-asemalle vastaan hirveällä kiireellä ihanaa ystävää. Saimme auton parkkiin ja kiire loppui siihen. 

Suuntasimme kokeilemaan Turun Gaggui -kaffelan antimia. "Jo ovensuust näytti nimpalhianolt". Ihanien kakkujen edessä syntyi valinnan vaikeus. Päätimme jakaa kakut, joten Sini valitisi Kivan Kirpiän ja minä nappasin Vähän Liian Tuhdin. Ah, mikä makuelämys! Kakut olivat hurmaavia ja puhtaat makuvivahteet olivat mieltä ylentäviä. Gaffelan sisustus on yksinkertaisen kaunis ja kekseliäs. En voi muuta todeta, kuin suosittelen vierailemaan, jos Turussa liikut.Polttava aurinko sai meidät hetkeksi nuutumaan sohvalle pienelle breikille ennen illan vierailua Naantaliin. Emme kuumuudessa jaksaneet kokata, joten suuntasimme syömään pizzat. Ehkä itse pizza ei niin järisyttävän hyvä kokemus ollut, mutta kaunis ranta, pienet kujat, vanhat talot ja ilmassa leijuva jazz musiikin tuntu oli sitäkin ihanampaa.Voi vain huokaista ja todeta, "täydellinen kesäilta!"

Tänään heräsin jo ennen seitsemää, vaikka olisin kerrankin voinut nukkua hieman pidempään, mutta en malttanut. Kuuma päivä luvassa, mutta katsotaan mitä muuta keksitään...

Yesterday I picked my lovely friend from a train station. We enjoyed some great cakes at Gaggui in Turku and visited Naantali's old town. Perfect summer night with warm wind and jazz.

HuGs
-S-


4 kommenttia

  1. Ihanan näköistä! Vanhat puutalot ovat niin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin on minustakin <3 Enemmän tai vähemmän ränsistyneet talot ovat niin sympaattisia. Jos vain talot osaisivat kertoa tarinansa...

      Poista