To a Great Breakfast you will need...
Mikäs onkaan sen ihanampaa kuin aamupala kauniina kesäaamuna ja hyvässä seurassa. Heräsimme lauantai aamuna aikaisin ja siitä se ajatus sitten lähti. Aamupala nautittiin ulkona. Paistoimme kasan vohveleita ja tarjolla oli myös suoraan pensaista kerättyjä marjoja luonnonjugurtin kera. Kattaukseen laitettiin ihanat Piilopaikat ja Sääpäiväkirjat, jotka saimme mieheni kanssa valmistujaislahjaksi. Ruoka maistuu ehdottomasti paremmalle kauniista astioista. Marimekon Unikko pöytäliina on muutaman euron kirpparilöytö ja aitoa vanhaa tottakai. Kaikki oli kohdillaan ja vohvelit maistuivat. Täydellistä!

Päivä jatkui kirppareilla ja Aurajoen rannassa vietetyllä pikapicnikillä. Illalla mies saapui neidin kanssa kotio ja grillattiin perus kesäruokaa, makkaraa ja maissia. Lähdimme vielä pienelle iltakävelylle Ruissaloon, mutta niistä tunnelmista lisää myöhemmin.


 
Ihanaa kesäviikkoa sinulle!

To a great breakfast you will need beautiful china, pile of waffles and great company. We made the best of it on Saturday morning. Have a great sunny week!

HuGs
-S-

4 kommenttia