Moomins and Graduation PartyViime viikon kiiret pitivät blogini valitettavasti hyvin hiljaisena. Veljeni perhe tuli kyläilemään ja serkukset pääsivät ensimmäistä kertaa kokemaan Muumimaailman ihmeet. Tytöt olivat aivan haltioissaan nähdessään muumitalon. Muumeja piti päästä katsomaan lähempää, mutta ei liian läheltä kuitenkaan. Päivä oli kuuma, mutta hienosti neidit jaksoivat touhuta. Ensi vuonna mennään samalla tyttöporukalla uudestaan. Oli mukava päivä.

Loppuviikon siivosin ja leivoin suunapäänä, koska vietimme lauantaina valmistujaisia pienten puutarhajuhlien muodossa. Aika lensi kuin siiivillä, enkä ymmärtänyt edes kuvata siinä touhun keskellä. Muutama kuva sentään jäi muistoksi juhlista. Ystävät muistivat mitä ihanimmilla lahjoilla, joista tulee varmasti postausta myöhemmin. 

Harmikseni en huomannut kuvata puutarhaan kannettuja pöytiä ja tuoleja. Pöydät löysimme eräällä dyykkausreissulla roskalavalta. Joku oli kantanut kolme Artekin koivunväristä pöytää roskiin. Eivät ihan priimaa tietenkään olleet, mutta pieni hionta sekä uusi lakka ja on kuin uudet. Joskus on vain vaikea ymmärtää, miten suomalainen design joutuu roskalavalle tuosta vain. Onneksi olimme oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja samalla pöytäongelmaan löytyi nopea ja helppo ratkaisu. Koristelin pöydät äidin vanhoilla pellavaliinoilla ja ruusut kävin leikkaamassa ojanpientareelle levinneestä ruususta. Juhlat olivat ihanan rennot ja ilma oli upea.

We had a busy week with visiting the Moomin world and having our graduation party this Saturday.

HuGs
-S-

4 kommenttia

 1. Oi miten ihania kuvia juhlista, näyttää tosi kivoilta partyilta! :)

  Ja on kyllä mahtava löytö nuo Artekin pöydät! Olette kyllä olleet oikeaan aikaan oikeassa paikassa. Ihan mahtista, että pelastitte ne kaatopaikkakuolemalta! :) Niin olisin tehnyt kyllä itsekin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, itseä hieman harmittaa että en kerenny kameran kanssa heilumaan enemmän. Valmisteluistakin olisi ollut kiva ottaa kuvia. No ehkä joskus toiste taas puutarhajuhlatunnelmissa.

   Välillä sitä tosiaan löytää vaikka ja mitä, kun uskaltaa ja kehtaa kurkkia roskiksiin =D No olivat sen verran hyvin näkyvillä, että ei tarvinnut hirvästi kaivaa.

   Poista
 2. Pikku neidit varmasti ollut innoissan muumeista,minäkin olisin.
  Mutta mitä,mitä!! Että joku heittää roskalavalle Artekin pöytiä,uskomatonta!! Onneksi et pelastatte! Kerrassaan upeat löydöt! Kuvia kiitos 😉

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ihmiset ovat joskus aika kummalisia. Roskiin vaan!! Luulen, että oli kyse jostain firman tai koulun irtaimistosta. En tiedä heittääkö yksityinen henkilö tuosta vain roskiin. Koitan laittaa kuvia jossain vaiheessa. Nyt ovat kellarissa pinossa juhlien siivousten jälkeen. Eiköhän ne käyttöön vielä tule tai ainakin kunnostettava ne on =)

   Poista