New Light for Bedroom





Olen jo kauan haaveillut uutta valaisinta pöytälampun tilalle makuuhuoneeseen. Pistäydyimme Artekin loppuunmyynnissä Turussa lauantaina. Ilmeisesti perjantaina oli ollut tarjolla vaikka ja mitä ja hyvin huokeaan hintaan. Kuulin jopa kilpajuoksusta, joka alkoi ovien avautuessa. Tähän kisaan emme päässeet mukaan ja taisimmekin nähdä vain rippeet, mutta löytyihän sieltä vielä meillekin jotain. Artekin A330S valaisin, jossa on kaunis mattapintainen musta väri ja kivana yksityiskohtana keltainen johto. Kokoluokaltaan juuri sopiva meille. Valaisin saattaa hieman jäädä pimentoon mustan tapetin kanssa, mutta joskos tuo tapetti tuosta sitten joskus lähtis vaihtoon. Se nyt vieläkin vain häiritsee yltiöromanttisuudellaan. Mutta kaipa tuota katsellaan vielä vuosi tai pari. Saattaa meinaan aviomies olla vähän toista mieltä tapetin vaihdon suhteen, koska tapetti on vasta vähän reilu vuosi sitten laitettu. Ja onhan niitä akuutimpiakin kohteita tässä huushollissa, joten puuhastellaan ensin niiden parissa. Mukavaa alkanutta viikkoa!

We found a new light for bedroom from Artek. Have a great week!

HuGs
-S-

16 kommenttia

  1. Valaisin näyttää hyvältä. Myös tapetti viehättää silmääni. Onhan se romanttinen, mutta voisin kelpuuttaa sen siitä huolimatta omaan makuuhuoneeseen lähes silmää räpäyttämättä. Ainakin yhdelle seinälle.

    Ps. Minulla olisi blogissa haastetta tarjolla. Osallistu ihmeessä, jos jaksat/ehdit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos haasteesta, koitan kyllä tarttua siihen =) Minusta vaan tuntuu, että makuuhuone on niin eriparia kok muun talon fiiliksen kanssa. Onhan se kaunis kyllä, mutta jotenkin kaipaan yhteineväisyyttä enemmän. Meilläkin on vain tuo yksi seinä tapetoitu tuolla tapetilla. Muuten seinät ovat valkoiset.

      Poista
  2. Todella kauniita kuvia. Tapetista pidän minäkin, sopisikohan se meidän makuuhuoneeseemme... edes yhdelle seinälle. Ja valaisin <3 ja tuoli <3 ja kaikki <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos ❤ On se kaunis, pakko myöntää =) Mutta siinä on se jokin mutta =). Meillä on tosiaan vain yhdellä seinällä tuo tapetti. En kyllä tiedä mitä laittaisin tilalle...

      Poista
  3. Ihana lamppu ja ihana tuo kuva, jossa kissa katsoo lamppuun ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos ❤❤ Vanha kissa-neiti oli hyvin kiinnostunut uudesta kapistuksesta =)

      Poista
  4. Tykkään tuosta lampusta, mulla on yksi kirppikseltä ostettu, joka on hyvin samanmuotoinen, vaikkei Artekia olekaan. Minä en ole romanttisen sisustuksen ystävä, mutta tapetin mustapohjaisuus ja isot, selkeät kuviot tekee siitä viehättävän myös mun silmään. Tulee sellainen suomalaisen kesäyön fiilis.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Malli on kyllä ihanan simppeli. Silloin kuin aloitin bloggaamisen kohta nelisen vuotta sitten, oli sisustuksessani hyvin lyhyt romattisuuden vaihe, HYVIN LYHYT =) =) Mutta omakotitaloon muutettua se hävisi oikeastaan kokonaan. Luuelen, että tapetin valintaan vaikutti tällä kertaa paljon mieheni. Hän pitää tuosta tapetista ja muistan hänen kommentoineeni, että makkariin ei sitten laiteta mitään kolmioita. Itsellä kun tuo graafinn kuvio viehättää silmää =)

      Poista
  5. Vastaukset
    1. Hei kiva kun tupsahdit =) =) Onko gradu purkissa? Kiitos, lamppu on aikas oiva juttu makkariin. Tai olisihan se sopinut vaikka mihin, mutta sängyn viereen oli lamppu hakusessa.

      Poista
  6. Oi, tykkään ihan hirveästi tuosta lampusta. Ja minusta tapetti on hieno. Mietin sitä tänne meidän uuteen kotiin, mutta en sitten kuitenkaan siihen päätynyt. Olisi ehkä pitänyt, kun katson noita kuvia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anteeksi, että vastaaminen taas venyy. En ymmärrä miten sitä aikaa ei tunnu löytyvän välillä tämän arjen pyörityksen keskellä. Meillä on neiti ollut pari päivää kuumeessa ja mies hänen kanssa kotosalla. Omata työstäni ei vain tunnu olevan helppoa olla poissa ja hyvin toimii kun miehellä siihen paremmat mahdollisuudet. Illat meneekin neidin kanssa hyvin kiintästi, kun äitiä on kaivattu koko päivä. Mutta tapetti on ihana ja tykkään, mutta jotenkin makkarin koko kokonaisuus tuntuu vain niin romattiselta. Mies kyllä tuohon tokaisi, että onko se sitten niin huono asia, että on romanttinen. Hih, ei tada vain jaksaa lähteä tapetin vaihto puuhiin =) Kivaa tulevaa viikonloppua!! Minkäs tapetin muuten valitisit???

      Poista
  7. Oi tuo tapetti on mun mielestä hieno! Mun makuun ei ole liian romanttinen. Romanttinen olisi vaaleanpunainen ruusu"unelma" ei tuo :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei meidän mökille äiti valitsi tästä tapetista juurikin sen vaaleanpunaisen vaihtoehdon. On kyllä sellainen siirappi ja vaahtokarkkimössö että huh, mutta arvaa toimii todella hyvin siinä tilassa.

      Poista
  8. Oi, ihanalta näyttää koko setti. Lamppu, sänky, tuoli ja tapetti. Kaunis kokonaisuus!

    VastaaPoista