It's Starting Look alot like Christmas...


Sairastelun keskellä on yritetty fiilistellä joulua. Youtube on pyörittänyt Michael Bublen parhaita joululauluja ja samalla on tullut leikeltyä jouluisia koristeita (niistä myöhemmin lisää). Rauhallisesti istuen on puuhasteltu, koska olo ei todellakaan anna myöden mihinkään suurempiin koitoksiin. Olen ollut siis koko viikon sairauslomalla töistä, mutta olo on pysynyt aika samana koko ajan. Iloiseksi yllätykseksi sain myös tyttäreltäni silmätulehduksen, jota en muista sairastaneen koskaan (sata varma en ole) Mutta aikuisiästä en ainakaan moista muista kokeneeni. Plääh...mitäköhän vielä?? Lääkärileikit ovat olleet kuuminta hittiä lapsukaisella, mutta sekös sopii äidille, kun saan maata sohvalla tutkittavana.

Meillä joulu on ollut aika vähäkoristeinen ja samalla tyylillä mennään tänäkin vuonna. Pienien paperiaskareiden lisäksi joulun tuo tietenkin kynttilät. Huomasin omistavani aivan liian vähän (ehkä kaksi) kynttilänjalkoja. Viime vuonna äitini sai joululahjaksi Iittalan Nappuloita ja olen itsekkin alkanut niitä himoamaan. No jos vaikka pukki tuo, kuka tietää. Lapsuuden jouluihin kuului enkelikellon kilkutus. Se oli usein sijoitettuna pakastearkun päälle ja siitä sitä käytiin ihailemassa. En löytänyt vanhaa enkelikelloa, joten se oli Must Have-juttu tulevaan jouluun.

Viime Helsingin reissulta Granitista ostettu kalenterikynttilä on nostettu esille. Kohtahan sen saa jo sytyttää. Joulun odotusta on siis ilmassa. Tyttären kanssa ollaan istuttu hiljaa pöydän ääressä ja lilluteltu keskittyneesti pipareita kylmään maitoon. Juju on kuitenkin sulattaa piparia mahdollisimman kauan maidossa, jotta se on ihanan pehmeä, mutta ei liian kaun, jotta se ei mene rikki. Keskittymistä vaativaa hommaa!

HuGs
-S-

8 kommenttia

 1. Kovasti toipumisia! Mulla ei täällä rempan keskellä vielä ole yhtään himo laittaa mitään jouluista. Tosin myyjäisiin valmistelen koko ajan jouluisia juttuja, joten päässä muhivat ainakin!
  Mukavaa viikonloppua ja parempaa vointia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ❤ Eiköhän se joulu sinne omaan kotiin ja tunnelmiin tule, kun sille on aika =) Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 2. Täällä lähdetään tänään hakemaan joulufiilistä Raskasta joulua- konsertista ja syömään hyvin. Meillä myös laitellaan lähinnä vain valoja ja joulukukkia. Ajattelin kyllä hankkia pari joulumaista sohvatyynyä, mikäli sopivia vaihtoehtoja tulee vastaan. Paranemisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ❤ Oih, on varmasti hyvä konsertti. Levyltä olen vain itse saanut kuunnella, mutta livenä varmasti huikea. Vaihdoin myös itse keltaiset tyynyliinat sohvalta punaisiin ja heti tuli lämpimämpi fiilis.

   Poista
 3. Kyllä tässä tosiaan alkaa joulufiilis nousta vähitellen. Itsekin pikku hiljaa lisäilen valoja ja koristeita kotiin. Harmi kun olet vieläkin kipeä. Tsemppiä sairastupaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ❤ eiköhän se täsä pikkuhljaa. Pöytäliina ruokahuoneen pöydälle olisi kiva löytää ja ajattelin raikasta punavalkoista, mutta ei ole vielä löytynyt mieluisaa. Kivat viikonloput!

   Poista
 4. Jee, joku toinenkin joulun fiilistelijä näin aikaisessa! Mulla kun oli hassu olo laitellessani ekat tontut tänään näkyville... Pikaista paranemista!!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kummasti tuo fiilistely auttaa jaksamaan tässä pimeydessä. Eikä siinä pimeydessä oikeastaan mitään muuta ole kuin se, että väsymys tulee herkemmin. Aamulla on pimeä kun menee töihin ja kun pääset toistä on jälleen pimeää. Onneksi itse pääsen päivän aikana lasten kanssa ulos =)

   Poista