Flea Markets and Lazy Mornings


Niin se viikonloppu lähenee taas loppuaan. Ihan mukava siitä lopulta tulikin, vaikka torstai oli enemmänkin epätoivoa täynnä. Täksi viikonlopuksi oli suunnitteilla aivan ihana naisten viikonloppu parhaassa seurassa, mutta kovan luokan flunssa muutti suunnitelmia. 

Isäntä lähti kuitenkin tyttäremme kanssa perjantaina kohti mummilaa ja sain viettää perjantai-illan ihan itsekseni. Sain ommeltua, herkuteltua, tehtyä jalkakylvyn sekä vain maattua sohvalla. Eipä sitä yksinäiseen iltaan muuta tarvitsekkaan. Teki hyvää.

Lauantaina lähdin äitini kanssa Saloon kirpputorikierrokselle. Mukavaa sekin ja tuli muutamia kivoja löytöjäkin tehtyä. Enemmän kuitenkin muksulle vaatetta, lakanaa ja kirjoja, mutta oikein sopu hintaan. 

Tänä aamuna otettiin oikein rennosti. Tein aamupalaksi tuoreita sämpylöitä. Neidin kanssa rakenneltiin legoilla ja kokattiin makaronimössöä. Tuli taas silmäiltyä neidin huonetta "sillä silämällä", että mitäs sitten seuraavaksi tekis. Tykkään edelleen pitsiliinapilvistä, mutta uuden Paapiin verhon kanssa nuo harmaat näyttävät aika pliisuilta. Pitänee ommella räväkkäämmällä värillä uudet. Mummalta saatu virkattu virtahepo majailee neidin sängyssä. 

Hiitolomaviikon jälkeen töihin palaa normaali arki. Ihan mukava taas päästä kunnolla työn touhuun. Suunnitelmissa on maailmanympärysmatkaa. Voih...koskakohan sitä itse taas pääsee matkalle??

Mukavaa alkavaa viikkoa!

HuGs
-S-

4 kommenttia

 1. Kaikkia ihania juttuja kuvakimarassa, nuo pilvet on kyllä hienot ja suloinen virtahepo.
  Meillä vasta loma alkaa, tosin osa menee rempatessa, ettei ihan rentoutuen mene. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos ihana ja NIIN PALJON ANTEEKSI !!!! Vastaaminen on kestänyt hävyttömän paljon. Virtahepo on kyllä äidinkin suosikki =)

   Poista
 2. Mukava kuvakooste. Pilvet olivat minustakin hienot :D Mukavaa viikkoa!

  Ps. Haasteeseen viimein perehdytty. Kyllä se kestikin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos ihana <3 Iso ANTEEKSI myös Sinulle, kun vastaaminen on jäänyt. Haasteen vastaukset olivat ihan huippuja!!!!

   Poista