Inventive and Beautiful HomeYstävälläni Lauralla on yksi ihanimmista kodeista, jonka olen koskaan nähnyt. Kävimme kohta parisen viikkoa sitten kyläilemässä vanhan opiskelijakaverini luona. Oma huusholli tuntuu jääneen siihen samaan pisteeseen ja vaikka ideoita olisi päässä paljon, ei mitään kuitenkaan ole saatu aikaiseksi. 

Yläkerran aula on perheen toinen olohuone ja samoin sieltä löytyvät myös perheen työpiste. Lauran ja hänen miehensä makuuhuoneessa on kaunis ja harmooninen tunnelma. Pojan huoneessa on hulppea mökki sängynpäätynä. Pienen tytön huoneessa on ihanaakin ihanammat verhot. Äh, Miksi meillä tykätään vain pinkistä?!?

Lauran koti on täynnä inspiraatiota ja ihania yksityiskohtia sekä kekseliäitä ideoita. Tiesin, että vierailun jälkeen oma inspiraationi tulee kasvamaan ja onhan täällä eteistä hieman maalattu. Tässä kodissa käyneenä pelkkä maalattu pinta tuntuu tylsältä. Lauran rohkeat tapettivalinnat ovat minusta aivan loistavat ja aikaa kestävät. Yläkerran vessa on aivan hurmaava. 


Kaunis ruokahuone on alakerran sydän. Isot ikkunat, kauniit pariovet huoneesta toiseen sekä hurmaava tapetti. Itsetehty pöytä kokoaa suuremmankin porukan yhteen ja ovet avattessa ulos jatkuu tila myös terassille. Piano huone toimii mukavana kakkos olohuoneena, jossa lapset voivat puuhastella Lauran tehdessä ruokaa. Keittiön pöytä on tehty kekseliäästi ylijäämistä lattialankuista. Keittiössä voi nähdä pieniä pilkahduksia myös ruokahuoneen kauniista tapetista. 
 

Yksi ehdoton suosikkini on yläkertaan menevien portaiden alle rakennettu ruokakomero, johon voi kurkistella eteistilassa olevasta ikkunasta. Rohkea oranssi on hauska piriste muuten rauhalliselle värimaailmalle.  


Talon sisustusta ihaillessa nautittiin samalla herkullinen lounas. Mikäs meillä siinä ollessa, ihana seura, ruoka ja upeat puitteet. Kiitos Laura, että sain vähän kuvailla! Aivan ihana talo ja sistustus.

HuGs
-S-

4 kommenttia

 1. Ihanan rohkea koti! Todella kaunista, paljon kivoja ideoita!

  VastaaPoista
 2. No on kyllä aivan mielettömän kiva ja uniikki koti! Ihana nähdä koteja, joissa on uskallettu käyttää muutakin kuin valkoisen ja harmaan sävyjä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä. Olin ajatellut jättää eteisen seinät juurikin tylsän valkoiseksi, mutta nyt pitää hieman miettiä, että mitä lätkisi seinään. Toki tuo eteinen on sen verran pimeä meillä, että hirveän tummia ratkaisuja ei kannata käyttää. Toisaalta Lauran kodissa on hyvä esimerkki siitä, että tummat sävyt eivät pimennä pintäkään tilaa, kun on loppuun asti tapetti ajateltu esim. se vessa.

   Poista