Herkku ja Lahja Murena 5-vuotta


Kun sain sähköpostiini kutsun tulla juhlistamaan 5-vuotiasta Lahja ja Herkku Murenaa, en epäillyt hetkeäkään tarttua kutsuun. Jo muutamaan otteeseen  kulinaristin aarreaitassa vierailleena tiesin, että luvassa on makunystyröitä hellivä ilta edessä. 


Raikas kevät on saapunut Herkku ja Lahja Murenan puotiin. Ihanat pastelliset arki-ja lahjatavarat odottivat vain oven avauksen takana. Iloinen Murenan kauppias Miina yhteistyökumppaneineen ottivat lähiseudun bloggarit lämmöllä vastaan eräänä keväisenä iltana. Murenan viiden vuoden taival on juhlimisen arvoinen. Tämä lämminhenkinen puoti on löytänyt paikkansa monen niin salolaisen, kuin ulkopaikkakuntalaisenkin sydämestä. 


Jos rakastat hyvää (lähi)ruokaa, joka tehdään parhaista raaka-aineksista, Herkku ja Lahja Murena on juuri oikea paikka sinulle. Hyllyt ja pöydät notkuvat mitä ihanempia herkkuja niin suolaiseen kuin makeaankin nälkään. Tiedätkö muuten sen tunteen, kun vasta kaupassa alat pohtimaan, mitä sitä tänään syötäisiin? Epätoivoisesti kuljet pitkin hyllyjen välejä ja hamuat sitä sun tätä kärryihin. Kotona ihmettelet, että mitä tuli ostettua. Onneksi Murena on helpottanut sinua tässäkin asiassa. Nimittäin Perjantaikassi sisältää kaiken mitä yhteen viikonlopun ateriaan tarvitset ohjeineen. Aika helppoa vai mitä?Murenasta löydät kätevästi myös pienet sisustustuotteet sekä arjen pelastajat lahjaksi ja tai kotiin. Kynttilöitä, astioita, koristeita, teetä, ihania saippuoita tai vaikka tiskiharjoja. Niitä ihania pienitä arjen kruunaavia tavaroita. 

Mistä tämän mielihyvän Murenan sitten löytää? No keskellä Salon sydäntä ja nyt myös verkosta. Jos asut hieman kauempaa kuin Salon lähiseudulla, voit kätevästi tilata nämä ihanat herkut myös Herkku ja Lahja Murenan verkkokaupasta. Kesän juhliin voit tilata herkullisia tarjottavia suoraan kotiin ja nyt toukokuun ajan saada koodilla FFAOC10 -10% alennuksen kertaostoksesta.Illan aikana makunystyröitämme hemmoteltiin oikein olantakaa. Saimme maistella tuoretta leipää Mathildedalin ruukinkylältä. Raikkaissa salaateissa maistui Mamgårdin puhtaan viljan maut. Illan herkuista vastasi myös Opaliina, jonka suloisen kesäkahvilan löydät Perniön suunnalta. Mahtavia retkikohteita tulevalle kesälle tiedossa, JES! Suosittelen lämmöllä piipahtamaan!  

Yhteistyössä Herkku ja Lahja Murena 

* EDIT ajatuskatkos tekstissä, asia korjattu
 

2 kommenttia

  1. En epäillyt hetkeäkään olla tarttumatta..... Nyt taisi tulla pieni ajatusvirhe, uskoisin että tarkoitit kuitenkin, ettet epäillyt hetkeäkään tarttua. Paitsi tietysti jos kutsu oli harvinaisen epämiellyttävä eikä ollut aikomustakaan hyväksyä sitä, silloin et olisi epäillyt hetkeäkään olla tarttuMATTA. ;)

    VastaaPoista