olohuoneen kuvakulmia


Kuvaaminen kotona tuntuu välillä jäävän liiankin vähälle, mutta onneksi välillä löytyy aikaa haahuilla ympäri kotia kamera kädessä ja kurkkia nojatuolien takaa.

Mitäköhän oikein lähdin tästä nurkasta hakemaan? En edes muista, mutta neidin leluja oli varmasti kulkeutunut nojatuolien ja takan väliseen tilaan. Siinä minä sitten istuin ja kurkstelin. Olohuone näytti taas aivan erilaiselta. Oli pakko kipaista hakemaan kamera ja käydä istumaan uudestaan ja räpsäistä muutama kuva.

Tovi sitten ihanat blogiystäväni Anniina ja Katri olivat meillä kylässä ja he pohtivat ääneen, että blogistani ei kyllä saa kuvaa siitä, millaiselta meidän kotona oikeastaan näyttää. Se on varmasti totta. Kuvaan mielelläni ykstyiskohtia, kuin laajempia kuvakulmia. Tällöin ei tarvitse rajailla arjen jälkiä pois kuvista. Mieheni siskokin oli todennut meillä perjantaina käydessään; "kiva, että teilläkin on joskus seikaista". Jos minulta kysytään, niin aina tuntuu sekaiselta. Siksi ystäviä saakin kutsua sopivin väliajoin kylään, tällöin on parempi motivaatio pitää paikat siistinä. Viime viikolla meillä kaadettiin pihalla jälleen puita. Puusavottaa on siis saatu tehdä oikein urakalla. Nyt on onneksi oksat kerättynä isoihin kasoihin ajoliuskan reunaan ja vielä tarvitaan soitto, että joku hakisi ne pois. Ei tuota määrää kannata enää lähteä itse raijaamaan kaatopaikalle. 

Eilen keräiltiin pihalta viimeisiä puuroskia isoihin kasoihin. Pakko oli kukkapenkkejäkin vähän myllätä ja kropsutella. Illalla seurattiin Euroviisuja telkkarista, mutta eipä meistä puusavotan jälkeen ollut valvojiksi, joten tulokset kuultiin vasta aamulla. Onkos siellä ruudun takana muita viisujen ystäviä? 

Olohuoneen senkin päälle on ilmestynyt uusi juliste. Löysin Saanan ja Ollin tyhjennyspäiviltä ihanan Seitsemän palaa-julisteen oikein kivaan hintaan. "Varför Paris, vi har ju Åbo"-juliste on muuttanut kokoaan. Mieheni sai tiputettua julisteen kerran senkiltä alas ja tietysti taulusta meni lasi rikki ja raapi julisteen. Onneksi sain tekstin vielä pelastettua, joten mahtui sopivasti pienempiin kehyksiin toisen julisteen kaveriksi. 

Tulevien viikkojen aikana saankin taas tottua reissuleskielämään. Mies lähtee taas työreissulle, joten tytön kanssa puuhaillaan kahden. Neidin päiväkodin kevätjuhlat ovat tulevana tiistaina. Toivottavasti sää sallii, kun juhlat on ilmeisesti tarkoitus pitää ulkona. Nyt näyttää aika tylsältä, kun ikkunasta kurkkii ulos. Mutta kivaa tulevaa viikkoa Sinulle!

10 kommenttia

 1. Kaunista! :) Mielelläni katselisin muualtakin laajempaa kuvakulmaa. Kuvaaminen on kyllä haastavaa lapsiperheessä. Huomaan rajaavani kuvia paljon ja yleensä kuvista jää lattia pois jostain syystä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Pitää siis alkaa räpsiä laajempia kuvakulmia =D Onhan se toki ihana nähdä blogeissa sitä oikeaa elämää, mutta on välillä kiva katsella ihan vain kauniita kuvia ilman lelukasoja =D

   Poista
 2. Sama juttu noiden laajojen kuvien kanssa... Keskityn yksityiskohtiin ennemmin :D Kivaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, sinne myös <3 Niin tulis varmaan kuvailtua ueammin, jos täällä olis siistimpää, hih =D

   Poista
 3. Kivalta näyttää! Komppaan Pilviraittia: olisi kiva nähdä lisääkin laajempia kuvia teiltä. Mukavia kevätjuhla ja tsemppiä reissuleskeilyyn!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 sitten ei muuta kuin kamera käteen =)Toivottavasti huomenna paistaa aurinko...Joten aurinkoa viikkoosi!

   Poista
 4. Jee! Kiva, että toteutit toiveemme vähän laajemman kulman kotipostauksesta. :) Ja teillä olisi kyllä niin paljon kivaa kuvattavaa! Ajattelin juuri tänään kylässä ollessamme, että olisi kiva tehdä teiltä sellainen sisustusvierailu-postaus omaan blogiin.. jos sulle sopii? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä kivaa, tulitte <3 Eiköhän sellainen saada aikaseksi =D sopiihan tuo. Mutta katsotaan, että saan ryjät ensin raivattua, hih

   Poista
 5. Ihanan erilaisia kuvakulmia ja vitsit, että teillä näyttää niin mukavan kotoisalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Joskos nyt kurssin jälkeen saisi taas uutta ajatusta. Erilaisten sommitelmien kuvaaminen kyllä kiinnostaa, mutta niitä pitäisi ensin tehdä. Meillä taitaa olla vähän liiankin kotoisaa sihen, hih. =D

   Poista