#PETOONIRTI

Viikonloppuna keski-ikäinen peto pääsi irti. Minun oli tarkoitus juhlia seuraavan kerran syntymäpäiviäni vasta kun seuraavat täydet kympit tulisivat täyteen, mutta synttäriviikonloppuun ajoittui juuri sopivasti erään taiteilijan keikka, joten siitä se ajatus sitten lähti.

Ensin viriteltiin linjat kuumaksi, että kuka haluaisi lähteä keikalle ja olihan meitä aikas kivan kokoinen porukka. Juhlien suunnittelu jäi aika viime tippaan, mutta illan teeman ympärille oli kehitelty pientä kivaa, mutta hyvän maun rajoissa tietenkin. Kauttaus oli simppeli, mutta toisinaan yksinkertaisuus on kaunista.

Juhlaviikonlopun tunnelma oli huikea. Rakas ystäväni tuli auttamaan minua valmisteluissa. En olisi yksin tähän pystynyt. Kiitos IHANA! Minua myös hemmoteltiin huolella. Minut meikattiin, hiukset laitettiin (tästäkin iso kiitos ihanalle ystävälle) ja mikä parasta, sain rakkaita ystäviä koolle juhlistamaan keski-ikääntymistäni. Kuvat eivät ole parasta laatua, mutta illan seura oli. Minähän kyynelehdin jo alkumaljan aikana, mutta sain kuin sainkin puheeni pidettyä. Sydän vain oli niin pakahduksissa siitä tunteesta, kun ystävät todella välittävät. Ah, ihanaa!

Iltaa vietettiin syöden, jutustellen ja tietenkin tanssien (jotain livemateriaalia oli nähtävissä instan puolella...  #aamullahävettää). MUTTA kaikkea sitä uskaltaa julkaista, kun tiettyyn ikään tulee. Ilta huipentui siis Antti Tuiskun keikkaan Naantalin Kaivohuoneella. Tupa oli täynnä ja meno huikea. Näitä lisää ehdottomasti. Jaksaa taas paremmin arjessa. 

Huomenna on viimeinen työpäivä ennen hyvin ansaittua viiden viikon lomaa. Lomasuunnitelmat ovat vielä auki, mutta eiköhän sitä kaikkea mukavaa ilmaannu. Juhlitaan tuo juhannus nyt ensimmäiseksi pois alta. Meillä on suunnitelmissa olla ihan kotosalla ja nauttia upeasta terassista, jonka on rakas aviomieheni ja appiukkoni viime viikon aikana rakentaneet. Instassa on ollut pientä esimakua. Eiköhän sieltäkin kuvia jossain vaiheessa lisää saada. Ihanaa tulevaa Juhannusta Sinulle!


Ei kommentteja