Flea Market Treasures
I spent my last free day before work with my mom and went flea market hopping. I'm going next weekend, but I still could not resist. And I found Arabia's coffee cups. I saw that blue one earlier and I was hoping it would be still waiting me when I have the chance to go back and there it was. So happy. That green flower one was so cheap so I could not resist. I have one plate on that same pattern and it's from the 30's. I also bought Aarikka's tin. It's a little retro, but I thought it was still cute. I can put cookies in it or whatever.

Käytin viimeisen vapaapäiväni ennen huomista töihin menoa äitini kanssa kirppareilla. Vaikka olenkin menossa ensi viikonloppuna, en voinut vastustaa. Ja löysinkin kokoelmiini pari Arabian kuppia. Tuon sinisen kupin olinkin jo nähnyt aiemmin ja toivoin kovasti sen vielä olevan siellä ja niinhän se olikin, joten nappasin sen nyt mukaani. Tuo vihreä kuppi oli melkein ilmainen ja kun Sulo Vilenin mukaan "jos halvalla saa" niin olihan sekin pakko ostaa. Minulla on soppalautanen samaa sarjaa aiemmin. 30-luvulta ilmeisesti on peräisin. Ostin myös Aarikan peltipurkin. Oli aika retro, mutta silti mielestäni aikas söpö. Laitan vaikka keksejä tai mitä ikinä. 


Have a great week everyone! Mukavaa viikkoa kaikille!


HuGs
-S-

10 kommenttia

 1. hienoa että löysit! sininen on kyl makee.

  VastaaPoista
 2. Hauskat löydöt! Peltipurkki on söpö!

  VastaaPoista
 3. Vaude! Olet tehnyt pitkän aikaa upeita löytöjä! Paljon maksat yleensä noista kupeista? Siis vanhasta Arabiasta. Lähikirpparillani on aina yksittäisiä vanhoja kivoja kuppeja, mutta olen jättänyt jo pidemmän aikaa ostamatta, että olisi joku tolkku tässä. Hinta yleensä noin 12 euroa per kuppi. Aika paljon, jos joka kerta ostaisi... Tosin voin metsästää sulle jotain, jos tiettyä etsit! :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaunis kaikille =)

  Sini, täytyy myöntää, että on tärpännyt viimeaikoina löytöjen suhteen. Täälläpäin (Turku) tuollaisia kuppeja on harvemmin tarjolla. Osan olen löytänyt vintagekaupoista, mutta onneksi ovat hieman suostuneet tingata. 12-13 euroa olen maksanut, joskus olen onnistunut samaan alle kympillä. Voih ihanuus sinua =) En osaa edes sanoa, mitä etsin, kun kokoelma niin alussa. Sulla on niin ihania kuppeja itselläsi. Palloja ja sydämiä jos tulee vastaan niin mikä jottei =) Jos löydät niin ostan ne sulta pois!!! =)

  VastaaPoista
 5. Okei mä tsiikaan sillä silmällä ;) Palloja näkee kyllä harvemmin ja sydämiä en ole koskaan nähnyt. Jokin aikaa sitten (pari kolme vuotta ehkä) ostin vitosella kuppeja... Hassua, kun yksittäisiä kuppeja on yksi tai kaksi lähes aina lähikirppariltani täällä Keski-Uudellamaalla. Tosin voi olla, että tämän jälkeen niitä ei näy missään enää! :)

  VastaaPoista
 6. ...niin joo, onhan mulla kaksi sydänkuppia itsellänikin tuolla hyllyssä... :D mutta olenkin saanut ne lahjaksi enkä siis ole itse kirpparilla nähnyt.

  VastaaPoista
 7. Kiitos, ihan mahtavaa. Ja toisaalta, kaikki ovat tervetulleita. Palloja, raitoja, pipareita, kukkia, koukeroita sitä samaa tyyliä kun aikaisemmatkin kupit.Olen keräilly sinisiä ja keltaisia, mutta vihreät ja mustatkin ovat hienoja. Hieno mustavalkoinen tuli kerran vastaani, mutta hinta oli sen verran kirpaisevam että sinne jäi hyllyyn. Punainen ei ehkä ole mieleinen. Tämähän on jännää =)

  VastaaPoista
 8. That in is darling! You find the best teacups, too,

  VastaaPoista