Playing with Details



Welcome new readers. Always happy to see you! Thank you all for your comments and tips on my last post. Today I played a bit with Photoshop. I have seen these cool pictures with tapes on their corner so I had to try it myself too (with a little help of my husband). I took some wooden details with patina around the house. I have to say that I do love our headboard in our bedroom. That door is couple hundred years old. Works well for us.

Tervetuloa uudet lukijat. Aina ihana nähdä teitä! Kiitos ihanista kommenteistanne ja vinkeistä viimekertaiseen postaukseeni. Tänään kikkailin hiukan Photoshopin kanssa. Olen nähnyt blogeissa hauskoja efektejä kuten nämä teipit kuvien kulmissa. Piti siis itsekkin kokeilla niiden tekoa (mieheni pienellä avustuksella). Otin kuvia puisista yksityiskohdista ympäritaloa, joissa on sopivasti patinaa. Pakko sanoa, että tykkään sängynpäädystämme. Ovi on parisen sataa vuotta vanha ja sopii hyvin tehtäväänsä.
We also went to see couple houses today, but no luck. I just hope it doesn't take forever to find the perfect one. I know we are not in a rush, but you know what ever fever you have the only cure is to get it.

Olimme tänään katsomassa kahta taloa, mutta ei onnistanut. Toivon ettei tämä ole ikuisussprojeksti löytää se täydellinen koti. Tiedän, että meillä ei ole kiire, mutta tietäähän sen, että mikä tahansa kuume iskee se paranee vain saamalla sen mitä haluaa. 

HuGs
-S-

8 kommenttia

 1. Ihania kuvia ja ajan patinaa. Niin... ne kuumeet on tosia pahoja, kun iskee päälle.... Mutta tiedätkö, oikea kohde odottaa jossain, ihan varmasti!

  VastaaPoista
 2. Kivoja kuvia! Ei, ei se ole ikuisuusprojekti ollenkaan! Usko pois :)

  VastaaPoista
 3. kun oikea talo tulee vastaan, sen tuntee heti. ei kannata hätäillä :) se tulee sitten kun sitä vähiten odottaa:)

  VastaaPoista
 4. Upeita kuvia, taas kerran! Aivan ihana tuo sängynpääty!
  Kyllä se talo sieltä löytyy :) Itse olin jo viime vuoden osalta luovuttanut joulukuun alussa, ajattelin, että uudella innolla sitten ensi vuonna. Ja kas kummaa, kuitenkin tuli kaupat tehtyä vielä ennen joulua. Kyllä se sieltä vielä löytyy teillekin :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille ihanista kommenteista. Oli mukava herätä ja tulla koneelle, kun noin paljon kannustavia kommentteja, Kiitos. Saatetaan taas mennä tänään seuraavaan näyttöö. Niissä saa näköjään ravata joka päivä =) No ehkä se sieltä sitten joskus eteen tulla tupsahtaa ja siitä sitten kerron varmasti myös täällä. Ihanaa viikkoa kaikille!!

  VastaaPoista
 6. Hienoja kuvia ja yksityiskohtia!

  VastaaPoista
 7. Moi Sara! Kiitos kovasti ja mukavaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista