Something from the StreetWhat in the earth is on the street?, says my husband when looking through a living room window. There is junk and a note. We had to run down and see what is says. Old junk, Take if you need! That was the note. All these wonderful junk waiting for a treasure hunters. I found couple old Arabia's plates and a metal coffee bin. Had to take it and it was for free.

Mitä ihmettä tuolla kadulla on? sanoo mieheni katsoessaan ulos olohuoneen ikkunasta. Vanhaa rojua kadulla ja viesti. Olihan sinne pakko juosta katsomaan mitä siellä tapahtuu. Vanhaa tavaraa, Ota jos tarvitset! Niin siinä seinässä luki. Kaikkea mahtavaa romua aarteenetsijöille. Löysin pari Arabian vanhaa lautasta ja metallisen kahvipurkin. Pakkohan ne oli ottaa ja vielä ilmaiseksi.
My favorite find was this old Finnair's letter bag that use to be under the seats in the airplane. I thought it was so cool. Had to have. Chair is my other favorite thing that I bid on the net and won. I love Risto Halme's furniture. Hard to find, but I was lucky.
Lempi löydöistäni kadulta oli tämä vanha Finnairin nahkalaukku, joka kuuluu lentokoneen istuimen alle. Minusta se oli ihan huippu ja pakko tietenkin kaapata mukaan. Tuoli on yksi lemppareistani, jonka huusin huutonetistä kesällä. Risto Halmeen huonekalut ovat aivan upeita ja harvinaisia löytää. Onni oli puolellani.

Have a great day! Mukavaa päivää!

HuGs
-S-


13 kommenttia

 1. Hello Suveliina:
  Like you, we love the old Finnair case and would certainly not have left that lying around on the street!

  What fun all of this sounds.

  VastaaPoista
 2. Hello Jane and Lance! Sorry for not being so active around here. I have read your beautiful blog too all the time even tho I haven't made much comments. Good to hear from you. That case sure was a treasure. Never know what comes to you next! Have a wonderful day!

  VastaaPoista
 3. Mitä löytöjä! Ja vielä ilmaiseksi :) Ihmeellistä jos joku antaa tavaraa, siis ihan ilmaiseksi. Nykyään kaikki vanha tavara maksaa, ja mm.kirppiksillä näkee ylihinnoiteltuja tavaroita.

  Kivaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
 4. Moi J! Tuo on niin totta. Pitihän se lappu muutamaan kertaan lukea, että onko se tosiaanilmaista. Kirpuilla välillä ihan kauhistelee niitä hintoja, mitä ihmiset pyytää jostain vanhasta tavarasta. Sitä vain tarvii sitkeästi odotella niin yleensä se sama tavara tulee paljon halvemmalla vastaan myöhemmin. Ja ne ihmiset, jotka pitävät monta viikkoa putkeen kirpuilla tavaroitansa, niin toisaalta huomaa,että samat tavarat siellä lojuu. Ei kukaan osta ylihintaan. Mukavaa alkanutta viikkoa myös sinulle!

  VastaaPoista
 5. No herranen aika sentään! :D

  VastaaPoista
 6. Oho! Aika hyvä tapa laittaa omat turhat kiertoon :)

  VastaaPoista
 7. IHANAA! juuri tällaista meninkiä sitä kaipaa! vois vaan laittaa tavaraa noin ja hakee sitten uutta kamaa itelleen vähän ku vaihtoa :D

  sun löydöt on huippuja. mulla on sama laukku mutta ruskeana! tykkään, se on ollut kätevä matkustaessa, läppärikin mahtuu sisään.

  upeaa!

  VastaaPoista
 8. Yayyyyyyyy Suvi....HARD RUBBISH in Finland....I LOVE IT....Good on you for scoring such LOVELY Treasures....!!!!

  Cheers from Oz,
  Tamarah xx

  VastaaPoista
 9. Heips Chatrin! Älä muuta sano =)

  Moi Marianne! Oiva tapa tosiaan. Oli hauskaa seurata ikkunasta ihmisten pysähtymistä tutkailemaan tavaroita. Jokainen joka pysähtyi lähti kantaen jotain kainalossaan.

  Hei a kiss from the past! Kerrassaan hulppea idea =) Toisen roska on toisen aarre, tuli taas todettua. Se laukku on mahtava. Olen jo tottunut punaiseen väriin, vaikka uskonkin sinun ruskean olevan ehkä vieläkin hienompi =)

  Hello Tamarah! Sweet finds for sure. Hoping to see this more often in Finland. Hope you are all good and made some great finds!
  Hugs!!!

  VastaaPoista
 10. Hih, menit selkeästi ennen minua apajille koska samaisia juttuja ei myöhemmin iltapäivällä enää näkynyt ;) mutta todella sunnuntai-söpis oli tuo näky! näitä lisää! :)

  VastaaPoista
 11. Vaude, ihan huippu idea! :) Myös minä olisin juossut paikalle! Tuli taas mieleen, miten sitä voisi melkein omiakin kamoja viedä kadun varrelle otettavaksi, kun ei jaksa aina nähdä sitä vaivaa, että hankkisi kirppispöydän. Yleensä olen lahjoittanut vanhoja vaatteita ja tavaroita kirppiksille (tai siskoille ja ystäville). Jotkut tavaran/vaatteiden vaihtamis-illat olisivat hauskoja kaverien kesken! Ootko koskaan ollut mukana moisessa? Mua on pikkasen välillä innostanut järjestää (mutten ole...). Äitini suunnitteli ensi kesäksi kotikirppistä lapsuudenkotini aittaan. Itse olen ainakin huomannut juuri kotikirppisten määrän lisääntyneen huimasti!

  Ja hei, varmaan nyt muutenkin on onni puolellasi! ;)

  VastaaPoista
 12. Moi Saija! Täytyy myöntää, että muutasman kerran olin nenä kiinni ikkunassa ihmettelemässä tuleeko jotain uutta vielä. Ja oli ilo nähdä, että melkein jokaiselle oli jotain. Näitä ehdottomasti lisää.

  Moi Sini! Oli se hauska näky. Tosiaan voisi olla hauskaa sellainen tavaranvaihtoilta. Minä taidan olla vain ainut ystäväpiirissäni, joka rakastaa vanhoja tavaroita, tuunaamista, sisutamista ja kirppareita. Meidän koti näyttää aika erilaiselta kun ajattelen ystävieni koteja. No jokainen tykkää eri jutuista ja on ihana löytää täältä blogimaailmasta tuollaisia ystäviä kuin sinä, joka jakaa samanlaisia ajatuksia ja kodin tuunausta. Sellaiset kotikirpparit on kyllä hauskoja. Hinnatkin yleensä huokeammat. joskus olen miettinyt blogikirpparia, mutta sitten taas mietin, että mites se netissä myyminen täällä oikein on sallittua, vaikka moni sitäkin tekee. Pitääpä miettiä. Meillä olisi siellä mökillä myös navettaa ja muuta. On käynyt mielessä, josko sinne vois jotain järjestää, mutta se on taas ihan keskellä peltoa ja metsää, että mahtaakohan kukaan edes sinne löytää =)

  VastaaPoista
 13. Mitä, voiko tuollaista olla! Mahtavia löytöjä kerrassaan.

  VastaaPoista