Miracle


This time I'm not going to make any bigger promises for trying to write often. I do miss blogging and I miss you all, but after my huge migraine attacks and hospital adventures I will take it day by day. But anyways. Good to be back again. So last 3-4 weeks has been interesting. We found a house, finally. Now waiting for final goal and seal the deal and Hopefully MOVE in three weeks. I have made some inventory  and put some stuff for sale in here. I need some room for new treasures. Like these two Arabia's cups that I found from flea market.


Tällä kertaa en aio tehdä suurempia lupauksia siitä, kuinka usein koitan blogiani päivittää. Kaipaan bloggaamista ja erityisesti teitä kovasti, mutta migreenikohtausrumpan ja sairaalassa juoksemisen jälkeen otan päivä kerrallaan. Mutta kuitenkin, ihana olla taas täällä. Viimeisin 3-4 viikon aikana on tapahtunut vaikka ja mitä. Olemme lopultakin löytäneet kodin. Nyt vain odotamme malttamattominan viimeistä rutistusta eli kaupan sinetöintiä. Toivottasti MUUTTO on edessä kolmen viikon päästä. Olen tehnyt hieman inventaariota ja olen laittanut hiukan tavaraa myyntiin tänne. Tarvitsen tilaa uusille aarteille, kuten kuvassa oleville Arabian kupeille, jotka löysin kirpparilta jokunen aika sitten. 


Have a great start to your week! Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!

HuGs
-S-

8 kommenttia

 1. Tuo toinen nahkainen matkalaukku houkuttelisi, mutta en ole keksinyt sille vielä "käyttöä"... Tervetuloa takaisin blogimaailmaan!

  VastaaPoista
 2. Mukava kuulla susta. Toi migreenijuttu kuulostaa tosi harmilliselle. ootko kokeillu b-vitamiineja siihen? MAHTAVAA että koti on löytynyt!!!!!!!
  päivittelee kun siltä tuntuu, ei kannata ressaa siitä. Zempit muuttoon ja muihin juttuihin!
  ps:mahtavat kupit ja matkalaukut!

  VastaaPoista
 3. Ihanaa kuulla susta pitkään aikaan! :) Olen aina välillä miettinyt, mitä sulle kuuluu. Ja muutto kolmen viikon päästä mahdollisesti, huikeeta!! Ilmeisesti ei tarvitse heti ainakaan tehdä minkäänlaista remonttia? Aikamoista haipakkaa tulee olemaan lähiviikot. Toivottavasti kuulen ja näen pieniä otoksia ja terveisiä uudesta talosta :)

  Ikävä tuo migreenisi. Olet varmaan kokeillut kaiken mahdollisen, kuten ruoka-aineet (lisäaineet yms. siskoni sai mm. siitä natriumglutamaatista migreenikohtauksia). Onnea muuttoon! Ja ota blogin kanssa rennosti. Päivitä silloin tällöin jotain pieniä kuulumisia vaikka :)

  VastaaPoista
 4. Ihan mahtava kuulla sinusta <3
  Älä lupaakaan, pääasia, ettet kokonaan häviä...ja ihanan pitkän viestin olit jättänyt blogiini, kiitos siitä! Seurailisin mielelläni talojuttujenne edistymistä ;) ja menen myös kurkkimaan myytävät, noi kupit on supersöpöt!!!

  VastaaPoista
 5. Ihanaa, että olette löytäneet kodin ja että yrität bloggailla silloin tällöin. Kivat kupit!

  VastaaPoista
 6. Hei Absolutely white! Rohkeasti vaan huutamaan matkalaukkua ;) Mulla niitä on pinossa muutama ja säilyttelen niissä luettuja romaaneja ja valokuvaalbumeita. Sopivat ainakin sellaiseen säilytykseen =) Ja kiitos kiito, oli kiva palata

  Hei A kiss from the past! Sinä se muistat aina minua, vaikka harvoin olen kommentoinut. Kiitos siitä. Sait hymyn kasvoilleni =). Olen kokeillut b-vitamiiniakin, mutta nyt taas elämäntilanteeseeni ei sovi liiallinen vitamiinienkaan popsiminen. Kokeilin akupunktiota ja kävin viidesti ja se auttoi mukavasti, vaikka hieman hintavaa on, mutta hyvä olo on hintaa tärkeämpää. Matkalaukut on myynnissä =) jos on tarvetta...Kivaa viikkoa sinulle!

  Moi Sini! Niin ihana kuulla myös sinusta pitkään aikaan. Remonttia ei tosiaan tarvitse tehdä. Edellinen asuka joutuu työnpuolesta muuttamaan ja olivat jo ehtineet remontoida ja juuri minun ja mieheni makuun =) Piha on sitten toinen juttu, mutta sen kimppuun pääsee vasta kesällä. Eiköhän sieltä uudesta kodista jotain kuvakulmaa saada esille kun sinne asti päästään. Kokeilin tälä kertaa akupunktiota ja se auttoi. Viidesti piti käydä, jotta saatiin tolkkua tähän päähän, mutta tehos =) Ihanaa viikkoa sinulle!

  Moikka Heidi! Ihana kuulla myös sinusta! Talo juttu tuntuu nyt paremmalta kuin koskaan. Remontoitu minun makuun. Paljon valkoista ja valoisaa ja ihana valkoinen takka. Piha onkin suurin urakkamme, jonka kimppuun käymme keväällä. Haavena oli remontida itse, mutta kun löytyy napakymppi niin onhan sekin ihana juttu. Mukavaa viikkoa sinulle!

  Moi Chatrin! Ihanaa, että sinäkin löydät vielä tänne, kun niin harvoin bloggaan. Kiitos kaunis. Nyt odotellaan viimeistä rutistusta. Josko pian päästään uuteen kotiin. Kivaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 7. Heii kiva kuulla susta!! Ja ONNEA uudesta kodista, mahtavaa! En malta odottaa lisäinfoa ja etenkin niitä kuvia :)

  VastaaPoista
 8. Moikka Dooda! Kiva kuulla sinustakin. Aika tosiaan taas vierähti viime postauksesta. Nyt on niin tärinä päällä ja kuvia ja fiiliksiä tulee ehdottomasti kun sinne asti päästään. Kivaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista