Auction HighlightsI love bread in paper bags, but very often I forgot to put it in a plastic bag so it won't be dry on the next day. But like so many times before, I forgot it again. So I had to improvise. I surprised my husband with some warm pizza bread. Easy to make: bread, ketchup, tomato, cheese and some oregano.

Rakastan tuoretta leipää, jota myydään paperipusseissa. Liian usein kuitenkin unohdan laittaa leivän muovipussiin, jotta se ei olisi kuivaa heti seuraavana päivänä. Mutta kutein jo usein aiemmin, olin taas unohtanut laittaa leivän muovipussiin. Piti siis improvisoida. Yllätin mieheni lämpimillä pizzaleivillä. Helppoa kuin mikä: leipää, ketsuppia, tomaattia, juustoa ja ripaus oreganoa.
The auction was so much fun. I have never seen that many people in an auction. And so many treasures to find. Competition was hard and prices went up fast. But luckily we didn't go home with empty hands. We shouted an old bench for making fleece. You will see later where that ended up.

Huutokaupassa oli huisin hauskaa. En ole koskaan nähnyt niin paljon ihmisiä huutokaupassa. Kilpailu oli kovaa ja hinnat nousivat nopeasti pilviin. Mutta onneksi emme joutuneet lähteä kotiin tyhjin käsin. Huusimme vanhan karstapenkin. Näette sitten myöhemmin mihin se lopulta päätyy uudessa kodissa.

old bench for making fleece, vanha karstapenkki

Have a great Sunday everyone! Mukavaa sunnuntaita kaikille!

HuGs
-S-

11 kommenttia

 1. Hienon kartstapenkin omistajiksi päädyitte.
  ps. Lämpimät voikkarit on ihan parhaita :)

  VastaaPoista
 2. en oo koskaan nähnyt penkkiä jossa on tuo karstalaatikko toisessa päässä! ps:missä hintahaarukassa liikuttiin? :D ei oo pakko kertoa :) mut toi on makee!

  VastaaPoista
 3. Moi Minna-Leena!
  Kiitos, se oli hauska löytö. En ole itse nähnyt vastaavaa. Mukavaa alkavaa viikkoa!

  Hei A kiss from the past! Kiitos, mä tykkään kans. Sen erikoisuus viehätti. Eipä se hinta niin suuri salaisuus ole =) 30 euroa tuli pulitettua. Ei ihan hirveästi minusta =)

  VastaaPoista
 4. noi leivät on niin hyviä ja helppoja :)
  mäkään en ole ikinä ollut huutokaupassa vaikka anoppilan liepeillä niitä on kai useinkin. tässä asiassa on nyt ryhdistäydyttävä! hieno penkki :)

  VastaaPoista
 5. Heippa ystäväiseni! :) Onneksi ette joutuneet lähtemään tyhjin käsin huutokaupasta pois! ;) Penkki näyttää hienolta. Itselläni on vastaavanoloinen vanha penkki myös ja se on ikkunan edessä ja just nyt siinä on pari hervotonta pinoa lehtiä ja kirjoja sekä viherkasveja...

  Nyt teillä mennään varmaan pikaruualla, kun panostatte muuttoon! Eilen kävin hakemassa pikaisesti kaupasta valmista salaattia ja kasvisjuustomuffinin tiskin takaa ja yllättäen ne olivat todella herkullisia. Sunnuntai on ollut kaunis, mukava ja rentouttava. Toivottavasti sielläkin!

  VastaaPoista
 6. ...ai katos, nyt mä vasta tajusin, että tuo laatikko kuuluu tuohon penkkiin! En mä tuollaista oo koskaan nähnykkään :)

  VastaaPoista
 7. Moikka Nipsu! Kannattaa ehdottomasti käydä visiteeraamassa huutokaupoissa. Mahtavia löytöjä, halpoja hintoja ja todellista viihdettä. Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 8. Hiphei Siniseni =) Sunnuntai on sujunut mukavasti. Käytiin vielä kirpuilla tänään ja pari lasipurkkia sieltä löytyi mukaan. Pitääkin laittaa huomenna kuvia. Joo ensin en itsekkään ihaan ymmärtänyt penkin funktiota, mutta mieheni oli sitä mieltä, että se on aarre ja onhan se ja erikoisuus. Se laatikko on tosiaan penkissä kiinni ja siellä sisällä olikin vanhoja karstoja jäljellä. Hain ihan tavallista penkkiä, itseasiassa kahta. Toinen saisi olla hieman lyhyempi ja sen paikka löytyisi yläkerran aulan sohvapöytänä ja sitten sellaisen pitemmän penkin, jonka haluaisin laittaa taas sängyn jalkopäähän. No aarteiden etsintä jatkuu.Voi, että kun jo odotan muuttoa. Mukavaa ja aurinkoista viikkoa sinulle ystäväiseni!

  VastaaPoista
 9. Wow...would love to have been at that auction!

  Jan

  VastaaPoista
 10. Hello Jan! Good to see you dropping by! I hope you have been feeling great. That auction was great, but some of the prices went sky up. Have a great week!

  VastaaPoista