Vaasan & Polka Jam


Vaasan kotiuunin frozen buns and Danish pastries became a daily delicacy for us after our baby was born. So many people came over and it was so easy and tasty to bake finished products. We ate so many bags  that I participated their "collect 5 seals and get a beautiful Polka Jam kitchen towel. It finally came. Very cute indeed.

Vaasan kotiuunin herkulliset pakaste pullat ja viinerit olivat osana arkipäiväämme palatessamme kotiin synnytyksen jälkeen. Ihmisiä kävi vierailemassa useaan otteeseen ja oli helppoa ja hyvää ottaa pakasteesta pullat uuniin. Syötiin aika monta pussia, joten päätin osallistua heidän "kerää 5 sinettiä"-kampanjaan ja palkinnoksi oli ihana Polka Jamin keittiöpyyhe. Nyt se tuli lopultakin postista. Tykkään.

HuGs
-S-

6 kommenttia

 1. Tosi kiva! Ihan sun näköinen. Oon kans ihaillut noita. Mentäiskö pullakahville joku kerta? ;) Hyvää myöhästynyttä äitienpäivää! Mulla ollut rasittavan kiire...

  VastaaPoista
 2. Moikka, kävinkin jo ihailemassa sitä sun sinistä lattiaa. Se on ihan huippu. Tässä jo itekkin miettiin sitä verannan lattiaa, että mahtaakohan se harmaa olla liian tylsä. Joo vois kohta ihan sopia jotain kalenteriin, siis sitä näkemistä =) Kesä tulee ja menee nin nopeast ja viikonloput varmaan täyttyy. Tai sitten ei =), mutta olikos se sitten kesäkuu vai vasta sun lomakuussa ja häiden jälkeen vai....Kiitos äitienpäivätoivotuksista =) Koita jaksaa kiireen keskellä. Haleja!

  VastaaPoista
 3. Eihän harmaa tylsä ole. Mutta tietty, jos haluaa rempaista, niin sittenhän se ehkä on vähän tylsä ;) Mä en kestä, että kohta on jo kesäkuu! Mut heinäkuu vois kuulostaa hyvältä... ja viimeistäänkin loppukesä. Laitoin sulle pari kuvaa muuten just tulemaan.

  VastaaPoista
 4. Onneksi on vielä aikaa miettiä lattian väriä. Kävin tänään bauhaussissa hakemassa lisää harmaita sävyjä, mut nappasin myös pari kirkkaan keltaista. Mutta tuleeko se seinään vai pöytään...hmmm pitääpä pohtia. Jee kuvia, koitan huomenna napsia pihalta kuvia niin näät sen haasteellisuuden, mutta myös mahdolisuudet. Koitan vastailla pian =)

  VastaaPoista
 5. Salut How sweet to be a cloud! Merci beaucoup. Vous avez un blog magnifique! Bonne Journée!

  VastaaPoista