Projects, Projects...
I have so many projects going on at the same time. All I needed this time was white, so I have everything on the row and I paint them one by one. That Tilda paper will go together with that white cabinet, but we shall see how...

Tällä hetkellä on sata rautaa tulessa ja projekteja jonoon saakka. Onneksi pärjään vain valkoisella maalilla, joten jutut vain riviin ja maalaamaan yksi kerrallaan. Tilda paperi tulee kaappiin, mutta saa nähdä miten...

Have a great day! Kivaa päivää sinulle!

HuGs
-S-

4 kommenttia

 1. Tyyppi oikein tehtailee! :D Mutta kiva, saa ainakin aikaiseksi paljon kaikenlaista.

  VastaaPoista
 2. Laitoin tänään sen Tilda paperin, taisin siitä jo mainitakkin =) Mutta tuli tosi makee, vaikka itse sanonkin. Mutta taidan tehdä ne ovet vielä valmiiksi ennen kuvia =) Voin tietty sulle laittaa väliaikatietoja =)

  VastaaPoista
 3. Hyvähän se vaan on, että on tekemistä :) Sama täällä, mutta myös hieman väsymystä ja lomantarvetta ilmassa, joten meillä aikaansaannokset ovat olleet vähäisempiä. Josko se tästä, kun tuo lomakin lähestyy.

  Hyvältä näyttää kaiken kaikkiaan, paljon olette saaneet aikaiseksi! Aurinkoa! :)

  VastaaPoista
 4. Moi Sara! Koskas muuten äitiyslomasta voi olla lomalla =) No ei kai, kyllä tästä nyt nautitaan, vaikka ympärillä puuhaa riittää loputtomiin. Aurinkoa myös sinne teille! Ja onhan se ihanaa, kun näkee jotain valmista. Se palkitsee kumasti, vaikka vähän väsyneenäkin =)

  VastaaPoista