Rag Rug on a Table

So here we have a rag rug on a table. I still don't know if it's my thing, but I will keep it on the tabe and see how it feels. Two nights has gone by having quests over. It's been nice. Today I'm going shopping with J and my old high school friend. Sales are still going in the store and also you can admire autumn's hit colors. I'm graving for a cardigan with mustard color. I just don't know if it really suites me. Might make me look pale. So will see. Weekend will bring us my husband's sister's child's baptism.


Noniin, tässä on sitten räsymatto pöydän päällä. Vieläkin mietin, että onko se mun juttu, mutta ajattelin nyt vain fiilsitellä ja katsoa miltä se siinä pöydällä tuntuu. Kaksi iltaa on kahveteltu vieraiden kanssa. Se on ollut mukava piristys viikolle. Tänään on tarkoitus lähteä ostoksille J:n ja vanhan lukioaikaisen ystävän kanssa. Alet in vielä mukavasti käynnissä, mutta samalla saa maistiaisia syksyn tuulista. Minua himottaisi saada sinapinkeltainen neuletakki, mutta se saattaa tehdä minusta vieläkin kalpeamman mitä nyt olen, joten saa nähdä. Viikonloppuna on miehen siskon lapsen ristiäiset. 

HuGs
-S-

7 kommenttia

 1. Thank you so much for visiting, and leaving such nice comment on my blog! I love your blog and became a follower. Hope you follow back :-)

  Great rug!

  Love Lisanne
  lisannevandeklift.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Hello Lisanne! Thank You for stopping by on my blog too. I do love your blog and sure do follow you back. =) hope you had a nice weekend!

  Hej Johanna! Tack Tack. Sköt om dig också. Kramer

  VastaaPoista
 3. Tulin vastavierailulle, ihana blogi sinulla! :) Kauniita ja houkuttelevia kuvia, jään seuraamaan. :)

  VastaaPoista
 4. Moi Jenni, kiva kun tulit käymään =) Kiitos kiitos, toivottavasti viihdyt.

  VastaaPoista
 5. Tosi hyvännäköinen! Mun mielestä ihan loistojuttu pitää räsymattoa pöydällä ;)

  VastaaPoista
 6. Juu, kyllä se on nyt jääny siihen pöydälle keikkumaan, tykkään =)

  VastaaPoista