Good Luck and Bad Luck

It's Friday again. Week flew by so fast again. Couple friends came over during this week. I have painted my office now, almost. In the middle of my last round the paint was finished. I can't believe it. Again I need to go buy more paint for office. I need to do it today so I can actually finish it before this weekend is gone. I want my office to be ready. It's taken way too long. On Sunday we will have my brother's daughter's baptism and we will become her godparents.

Taas on perjantai. Tämäkin viikko lensi kuin siivillä. Muutama ystävä kävi kahvittelemassa tällä viikolla. Olen maalannut työhuoneen melkein valmiiksi. Minun tuurilla maali loppui kesken. Miten voi yhden huoneen kanssa olla niin paljon epäonnea. Yksi seinä jäi kokonaan maalaamatta toista kierrosta ja toinen seinä kesken. Taas pitää hakea lisää maalia. Pakko hakea se jo tänään niin saan huoneen valmiiksi ennenkuin koko viikonloppukin on taas jo mennyt. Siihen on kulunut jo ihan liian paljon aikaa muutenkin. Sunnuntaina on veljeni tyttären ristiäiset ja meistä tulee kummeja.

Have a great weekend! Kivaa viikonloppua sinulle!

HuGs
-S-

2 kommenttia

  1. Teiltä löytyy kaikkia niin ihania esineitä, mun lemppareita! Joskus kyllä laitat blogikirppiksen pystyyn, pliis. Onnea kummeille!

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos Selma <3 Sinä se piristät aina päivän =) No pitääpä miettä sitä kirppistä. Meillä on niin kaikki kesken sisustuksen suhteen, että ei tiedä vielä mistä luopua, vaikka uskoisin, että kaikille aarteille ei tule löytymään paikkaa. Pidän kyllä tuon mielessä. Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista