Rainy Day


Sataa, sataa ropisee...huh mikä ilta taas tällekin päivälle sattui. Kovin suurta hinkua ei ole nenäänsä ulos tässä ilmassa laittaa, joten sadepäivän puuhana päätin siirtää olohuoneesta huonekaluja ja teippasin ison suojapahvin lattiaan. Siitä tulikin mainio piirustusalusta. Kuuma tee onneksi piristää aina sadepäivää. Meillä on hörpitty viime päivät Liptonin mansikkakuppikakkua ja hyvältä maistuu. Isännän työpäivän jälkeen minun olisi taas tarkoitus lähteä yliopistolle gradun pariin. Kahvittelut oli sovittuna tälle päivälle, mutta neidin kuumeilu siirsi nyt tätä tapaamista. Huomenna taas muskariin. Meillä on muuten aloitettu jo joululahjojen hankinnat, jokos teillä ollaan ajoissa?

Warm tea is a perfect cheer up on a rainy day. Lipton's new Strawberry Cupcake is perfect for that.

HuGs
-S-

4 kommenttia

 1. Kylläpä olikin eilen sadepäivä! Mutta nyt täällä ainakin on paistanut aurinko aamusta asti :)) Kivaa, täytyy mennä ulos. Oot kyllä hienosti ahkeroinut gradun kanssa - TSEMPPIÄ!

  VastaaPoista
 2. Sadepäivät on aika kurjia, varsinkin jos ei pääse ollenkaan neljän seinän sisältä.
  Täällä ei ole vielä montaa ajatusta joululahjoille heitetty, oikein käy kateeksi sinun reippaus! :)

  VastaaPoista
 3. Sadepäivät on joskus tarpeen. Saa syyn istua ja hörpiä teetä rauhassa :) Meil ei vielä lahjojen hankintaa aloitettu,ehkä ois jo aika!

  VastaaPoista
 4. Hei Sini, nyt tosiaan tuntuu että se gradu etenee. Hitsi kun ei ehdi kunnolla vastailemaan täällä blogimaailmassa. Onneksi ollaan yhteydessä muuten <3

  Hei Jenni, Anteeksi taas kun kestää vastailla. Ihanaa kun käyt täällä silti monesti kommentimassa. Iso kiitos siitä. Piristää päivää ja varsinkin sadepäivänä. Ihanaa alkavaa viikkoa!

  Heips A-R, tuo on kyllä niin totta. Silloin tosiaan tee maistuu ja ei tarvitse tehdä mitään. Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista