Weekends, WeekendsHeippa, iskin pari kuvaa viime viikonlopulta, kun ei ole kerennyt paljoa kuvailemaan. Kaikenlaista projektia taas pukkaa. Olikin ajatuksissa kuvata näitä projektijuttuja, mutta mutta hieman on kiiretä pitänyt ja suunnitellut projektit odottavat. Sutaisin tänään sentään yhden kerroksen liitutaulumaalia taas laatikon kylkeen. Muutakin maalausta olisi tiedossa, mutta niistä sitten myöhemmin. Lapsuudenystävä kävi viime viikonloppuna kylässä ja pyöräytin kylmäsavulohipiirakan ja ne suklaamuffinit, joista ohje jo tulikin aiemmin. Pöydällä joululiinan virkaa toimitti kirpputorilta löytynyt IKEAn kangas, joka joutuikin melkein suorinta tietä roskiin. Pikkuneiti oli meinaan leikkinyt teepussilla ja asettanut sen kauniisti pöytäliinan päälle ja siihen jäi kaunis teetahra. No siihen ei auttanut puhditusaineet ja valkaisuainetta en jaksanut muutaman euron takia hankkia. Ja hei, sainpahan taas syyn hankkia uuden liinan. Jotenkin tykästyin joulun aikana valkoiseen fiilikseen pöydällä, joten uusi valkopohjainen kangas on metsästyksen alla.

Tänään saatiin vihdoinkin lunta meidänkin pihalle. Huomenna pääsee vetämään neitiä pulkassa. Mutta tänään pääsimmekin viettämään hieman kulttuurilaatuaikaa miehen kanssa. Kävimme kaupunginteatterissa katsomassa Rocky Horror Shown. Oli aivan hulppea esitys. Esityksen aihe ja sisältö jakaa varmasti mielipiteitä, mutta jo elokuvaan ihastuneena sen musiikin takia, oli tämänkin show koettava. Huomenna ihania ystäviä kylää ja pizzanleivontaa + uunijäätelön tekoa tiedossa. Ihanaa viikonlopun jatkoa kaikille!

Ihana on ollut saada uusia lukijoita, Tervetuloa ja toivottavasti viihdytte blogini parissa!

Today my husband and I went to see Rocky Horror Show in the theather. It was a great show.

HuGs
-S-

6 kommenttia

 1. Nam, mitä herkkuja kuvissa, ihan meinaa nälkä yllättää! :) Aika kiva, että pääset uuden liinan metsästykseen. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos =) Joo, loppujenlopuksi ei harmita yhtään, että se liina meni. Oliko kolmisen euroa koko kankaan hinta. Ja nyt haetaan jotain mustavalkoista. Kesäksi olen jo löytänyt Marimekon Mansikkavuoret, mutta nyt on liian aikaista siihen =)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Nyt on tullut pieni leivonta vimma päälle. Johtunee varmaankin siitä, kun lupasin itselleni että hiukan vähentäisin herkkijen syömistä =D

   Poista
 3. Tahrat valkeilla liinoilla on inhottavia! Itselläni on taistelu käynnissä yhden perintöliinan kanssa, joten sitä ei voi laittaa roskiin. Käytän sitä silti, eipä ne pienet kauneusvirheet niin haittaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen, että olisin taistellut pidempään, jos liinalla olisi ollut tunnearvoa. Ja arvaa kun yritin liinaa pelastaa, taisin vain pahentaa ongelmaa. En tiedä mistä sitä keltaista tuli koko liinalle puhdistusvaiheessa. Joten annoin mennä ja iskin roskiin. Pienet kauneusvirheet eivät todellakaan haittaa. Ne kertovat vain yhteisitä hetkistä ja mukavasta vietetystä ajasta =)

   Poista