Favorite Piece
Viime viikolla, kun piipahdin ihan extempore kirpputorille, löysin todellisen aarteen. Tämä kyseinen kirpputori jää usein vierailematta, mutta tämä löytö saa minut pyörähtämään siellä vähän useammin. Äkkäsin sen hetikohta muun romun keskeltä. Onkohan se juuri se? Kaikki tuntomerkit täsmää, joten pakkohan sen on olla. Hintalapussa luki wanha naulakko ja hinta alle 15 euroa. Mikä löytö! Minua ei sen kuluneisuus ja rosoisuus haitta, päinvastoin. Aikamoisen jynssäyspesun naulakko osakseen sai, jotta sain pinttyneen lian ja hajut pois. Kyllä siitä kaunokainen saatiin makuuhuoneen seinälle. Hylly kaipaa vielä jonkin laatikon, kun vielä tyhjyyttään ammottaa. Kunhan vain löytyy sopiva...

Last week I found a real treasure from flea market, Artek's coat rack

HuGs
-S-

8 kommenttia

 1. Muistelen et nuita naulakkoja löytyi lapsuusaikaan monesta talosta! Eipä sitä silloin tajunnut mikä aarre naulakko on. Kaunis on!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on kodinhoitohuoneessa ykse sellainen uudempi, jossa mustat muovikoukut. Ei kyllä ole niin kiva. Jokin tuossa eletyssä pinassa vaan viehättää.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos, tykkään kyllä itsekkin mahdottoma paljon. Joskus sitä vain onnistaa =D

   Poista
 3. Hui, onpas mahtava löytö! Pitäisi siis jaksaa aina käydä niissä epätodennäköisissäkin löytöpaikoissa, mutta niissä yleensä turhautuu siihen, että niin monta kertaa käynnit on ihan hukkareissuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on totta. Tuo kyseinen kirpputori ei ole niitä lemppareita, mutta sattui vain olemaan sopivasti matkan varrella sinä päivänä, joten päätin kurvasta pihaan ja lähteä ihmettelemään. En ole pitkään aikaan käynyt muutenkaan kirppareilla. Välillä pieni tauko tekee hyvää. Joskus tuntuu, että samat tavarat vain pyörivät, jos liian tiheästi käy.

   Poista
 4. Oiiiikein ihana! Tuskin maltan odottaa, että meidän vähän vastaavanlainen pääsee takaisin seinälle, kun on nyt remontin takia varastoituna. :)
  Tää on nätti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikös ookki =D Ihan täydellinen löytö ja olisitpa nähnyt sen muun romun siinä vieressä. Ei olisi uskonut tämän arteen siellä olevan. Meillä on tosiaan kodinhoitohuoneessa uudempi versio, jossa mustat muoviset naulakot. Ei ole ihan näin liikkis versio kuin tämä. Pian saatte omannekin seinälle =)

   Poista