Helsinki DayAamulla sain itseni hirveällä tohinalla Helsinkiin suuntaavaan junaan. Turhan tiukille meni aika lähdön kanssa, mutta ehdin kuitenkin ajoissa. Ihanainen Sini liittyi seuraani hetikohta Helsinkiin päästyäni. Kävimme nauttimassa kupposet teetä ja kahvia Starbucksissa, josta jatkoimme eteenpäin. 

Hurmaava Anna liittyi siitä seuraamme ja suuntasimme Rullaan lounaalle. Lounas oli aivan fantastinen. Ihanan raikkaan ja kevyen, mutta täyttävän lounaan jälkeen vierailimme Perobassa, Pinossa ja Papershopissa. Jotain pientä kivaa löytyi kotiin viemisiksi, mutta niistäpä sitten lisää myöhemmin. 

Shoppailun jälkeen suuntasimme kahvitauolle ja söinkin elämäni ensimmäistä kertaa raakasuklaakakkua ja olikin hyvää. Kahvila kokemus oli muuten hieman hämmentävä, joten jätän kommentoimatta tähän enempää. Sanotaan, että asiakaspalvelu oli hyvin eloisaa ja purskahtelevaa.

Aika tuntui kuluvan kuin siivillä ja pian olikin jo kotiinlähdön aika. Päivä oli ollut oikein mieluinen, vaikka ujouteni taisi olla aivan huipussaan. Miten sitä voikin joskus jännittää niin paljon uusia kohtaamisia, että ihan hiljenee kuoreensa? Täysin rinnoin nautin kuitenkin tästä päivästä. Mukavaa vaihtelua arjen keskelle!

Huomenna hieman sisustelua, mutta sitä ennen urheasti kirjastoon rehkimään. Ihanaa viikonloppua Sinulle!

I had a great day by shopping and eating with great company

HuGs
-S-

11 kommenttia

 1. Ihana päivä sinulla ollut!! Mä niin rakastan helsingin tunnelmaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli ihan mahtava päivä =) Ihmisvilinää riittii kerrakseen ja aurinkokin paistoin hetken aikaa.

   Poista
 2. Oi, tuolla Rullassa haluisin itsekin käydä! Näytti niin hyvältä teidän ruuat kun Instasta niitä vilkuilin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En voi muuta kuin suositella ja kehua. Oli ihan mahdottoman hyvää. Yllätyin ehkä itsekkin kuinka hyvää. Matkustellessa on tullut kokeiltua kaikenlaista, mutta Vietnamissa ollessa en syönyt yhtäkään rullaa. Olin niin hurahtanut Pho keittoon =D

   Poista
 3. Oi teillä on ollut ihana Helsinki-päivä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä mahtava päivä. Harvinaista herkkua, mutta tuntuupa kaksin verroin hauskemmalta.

   Poista
 4. Kuulostaa hyvälle! En malta odottaa ostostesi näkemistä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa oli ja jotain pientä tuli ostettua. Laitan kuvaa, kunhan löytävät paikkansa.

   Poista
 5. Hej, olipas kiva nähdä eilen. Ja uusien ihmisten kohtaamista on ihan normaalia jännätä.:)

  Otetaan uusiksi keväämmällä, sitten kun aurinko paistaa ja viima ei jäädytä. Ja jos tuut tänne ja mennään raakakakuille, niin olkoon se Johan & Nyström.;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No totta tosiaan oli mukava nähdä =D Juu, olin vain hieman yllättynyt omasta hiljaisuudestani. En sentään ihan noin hiljainen yleensä ole, vaikka uusia ihmisä tapaankin. Joo ehdottomasti otetaan uusiksi ja toivotaan lämpimämpää keliä siihen mennessä. Meilä satoi lumipeite heti seuraavava päivänä reissusta. Voi tylsimys. Toivottavasti sulaa pian pois. Johan & Nyström on listalla =D

   Poista
  2. Oli onnistunut päivä! :) Ja ruoka oli tosi hyvää ja kahvit ja se kakkukin :) Mä olin taas jotenkaa ihan sairaan väsynyt koko päivän ja arvatkaa, miten väsynyt mä olin illalla ja jalat muussina :D Mutta olen onnellinen ostoksistani! Nähdään taas <3

   Poista