Me&I ❤ Spring 2015




Eilen oli taas se päivä, kun ystävät kokoontuivat meille herkuttelemaan ja hypistelemään ihania vaatteita. Keskiviikkona hyvinkin tunnettu lasten- ja naistenvaatemerkki Me&I lanseerasi uuden kevään mallistonsa. Olin käynyt kurkistelemassa mallistoa heidän nettisivuiltaan (linkki yllä) hieman etukäteen, koska odotukset tämän merkin suhteen ovat usein kovat. Ja hyvältähän se näytti.

Naistenmallisto ei hurvitellut väriloistollaan, mutta kauniin mustavalkoharmaan sävyiset vaatteet ovat juuri omiaan arjen jokatilanteessa. Myös eläinkuviot ja armeijan vihreä näkyi näkyi naistenvaatteissa. Lastenvaatteet olivat sitäkin värikkäämpia ja herkullisia kuin karkki. Jos nyt olisi ollut se vauva, niin kukkaro huutaisi tyhjyyttään. Ihania kuoseja ihan pienimmille. Ylimmässä kuvassa oleva omenabody vei oman sydämeni. 

Kutsuja vietetiin sopivasti tyttäreni 3-vuotis syntymäpäivänä. Sen enempää ei eilen juhlittu, mutta onnittelulaulu laulettiin. Neidin synttäreitä vietetään lauantaina perheen ja ystävien kera. Mutta kyllä 3-vuotiaalla on jo se oma mielipide esitettävänä, kun sille antaa tilaa...

Olin nimittäin jo listannut tilauslistaan ihanan vihreän omenatunikan ja siihen sopivat leggarit, mutta neiti olikin eri mieltä. Hänelle lähti tilaukseen kaksi keltaista T-paitaa. Toisessa paidassa oli musta kissa ja toisessa poliisi- ja paloautoja. Että näin! 

Ystävälläni on ensi viikolla omat kutsut, joten JOS tunika jää pahasti kaivelemaan mieltä, voi olla, että tilaan vielä tuon vihreän mekon. Minusta se on vain niin syötävän söpö.

Pahoittelen kuvien pimeyttä, mutta jostain syystä hämärä tunnelma oli miellyttävämpi pitkän työpäivän jälkeen. 

HuGs
-S-


4 kommenttia

  1. Tarjottavat näyttää hyvältä ja vaatteet näytti myös erittäin hyvältä, itsekin tuli jo vähän shoppailtua. :)
    Blogissani olisi 7 kysymystä haaste sinulle.
    http://houseno465.blogspot.fi/2015/01/tulppaaneja-ja-7-kysymysta-haaste.html
    Ja tervetuloa Åblogilaisten joukkoon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos haasteesta Mari, otetaan vastaan ja kiitos!! Innolla jo odottelen tulevaa =) =)

      Poista
  2. Tää olikin mukava postaus bongata juuri nyt, oon itse menossa vastaaville kutsuille reilun viikon päästä, ensimmäinen kerta mulle. Saa nähdä, mitä mun kukkaro sen jälkeen sanoo ;)
    Meillä onkin näköjään sama syntymäpäivä tyttäresi kanssa, allekirjoittanut on vaan pari vuotta vanhempi ;) Onnea vielä teidän pienelle neidille ja aurinkoa alkavaan viikkoon! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan nuo toisaalta hintavia vaatteita, mutta kyllä kestää. Aikuisten vaatteet ovat kyllä ihan "normihintaisia" Moni muukin merkki valmistaa tuohon hintaan vaatetta. Omaa kokemusta vaatteista on ollut muutamien vuosien ajan. Ja olen ollut oikein tyytyväinen. Kestävät kulutusta ja pysyvät hyvinä. Onnea sitten siihenkin suuntaan ❤

      Poista