Schär, Gluteeniton herkku


Viikonloppuaamuisin on mukava syödä aamupalaa hartaudella ilman sen suurempia kiireitä. Tavallisten karjalanpiirakoiden sijaan aamupalapöydässä olikin tällä kertaa jotain ihan muuta.Olen Buzzador ja eteeni tarjoutui juuri sopiva kampanja, joten päätin hakea mukaan. Pääsin testaamaan Schärin gluteenitonta leipää.
Buzzadorina oleminen tarkoittaa sitä, että pääsee osallistumaan erilaisiin kampanjoihin ja buzzaamaan niistä. Buzzador saa kokeiltavakseen erilaisia tuotteita ja kertoa siitä ystävillee jakamalla näytteitä. Kokemukset raportoidaan kampanjan aikana ja lopuksi myös Buzzadorille. Palkkiona buzzadori saa pitää kampanjan tuotteet. Meillä kuluu valitettavan paljon leipää arjen ruokailujen yhteydessä. Joten se kyllä näkyy ja tuntuu vatsassa. Turvotusta ja toisinaan pientä kipuiluakin leivän syönnin jälkeen on havaittavissa. Minulla tai miehelläni ei ole vilja-allergioita, mutta olemme molemmat kyllä huomanneet, että olo on paljon parempi kun koko leivän on välillä jättänyt pois ruokavaliosta. Nyt on taas sorruttu syömään enemmän leipää. Minusta on ihanaa kasata leivän päällyset ihan kukkuralleen ja haukatessa toivoa, että mitään ei tippuisi. Nam!

Sain buzzatakseni Schärin gluteenittomia leipiä. Pakko myöntää, että hieman skeptinen olo oli avatessani pahvilaatikkoa, josta leivät löytyivät. Maistuuko ihan pahvilta? Miten säilyvät tuoreena? 

Yllätyin kyllä erittäin positiivisesti.


Schärin leivistä löytyy kolme makua: Classic, Multigrain ja Vital. Ne eivät sisällä gluteenia, vehnää, laktoosia, maitoa tai kananmunaa. Leivät ovat leivottu runsaskuituiseen hapanjuureen, joka saa leivän maistumaan tuoreelta. Schärin leivissä on laadukkaita ainesosia kuten kastanja-, hirssi-ja quinoa-jauhoja ja erilaisia viljoja ja siemeniä.

Raatina toiminut perhe oli kaikki yhtä mieltä, että "sairaan hyvää leipää". Neidille ja miehelle maistui juurikin suoraan paketista. Itse laitoin paahtimen kautta ja hyvältä maistui. Leivät hupenivat sitä tahtia pussista, että nyt on vaikea sanoa turvottiko leipä vai ei, koska hyvän maun vuoksi niitä tuli syötyä aikamoinen määrä. Näitä tullaan kyllä tähän perheeseen hankkimaan toisenkin kerran. Säilyvyyskin on plussaa. Paketista löytyi maistettvaksi myös Custard Cream gluteenittomia keksejä. Hyvin makeanhimoiselle oiva herkku. Itselle ehkä hiukaan liian tuhti kreemi keksin välillä. Nämä meidän perheen hemuhiiret kyllä napsivat hiukan tuhdimmatkin keksit nopeasti suihinsa. Schärin perheeseen kuuluu myös Biscotteja con Cioccolato, mutta minun paketista oli nämä jääneet uupumaan, joten tällä kertaa ne jäi maistamatta. 

Onko sinulle Schärin tuotteet jo tuttuja? Jos ei, voin lämpimästi suositella ainakin leipiä maistettavaksi. 

Lisää tietoa Buzzaamisesta ja Buzzadorista löydät TÄÄLTÄ!

4 kommenttia

 1. Schär on tuttu, mutta eivät juuri nämä tuotteet.
  Voisikin välillä maistaa jotain uutta leipää. Mikä oli sinun suosikkisi?
  Kiitos vinkistä,
  Celia C ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä olivat kyllä kaikki hyviä. Joskus tekee mieli ihan tavallista paahtoleipää, silloin tuo perus valkoinen Classic toimii. Mutta onhan se ihan hyvä, että leivässä on jotain "roskia" mukana. Tällainen suun tekstuuriomgelmikko on oppinut syömään siemeniä leivässä =D Ehkä valitsen Multigrain leivän. Se oli erityisen hyvää pahtimesta otettuna!

   Poista
 2. Hei!
  Blogistani löytyy sinulle tunnustus! Käyhän kurkkaamassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis <3 Ihanaa että hiljaiselon jälkeen vielä blogini muistetaan =)

   Poista