Syksy / Saamattomuus / Sairastupa


Niin sitä lähti lokakuun viimeinen viikko käyntiin. Kiirettä ja saamattomuutta on ollut ilmassa. Työssä enemmänkin kiirettä ja kotona sohva on tuntunut liiankin kutsuvalta viime aikoina. Tänään on sohvaa kulutettu oikein urakalla, kun lääkärikäynnin jälkeen oli diagnoosina yksi väsynyt äiti ja keuhkokuumeinen lapsi.



Viime yönä ei tosiaan tullut kovinkaan paljon nukuttua. Kuumeinen lapsi kun makasi isän ja äidin välissä poikittain. Yö oli kaikkinensa hyvin rauhaton. Onneksi on saatu lääkitys päälle. Toivotaan että puree nopeasti. Lepäillään nyt rauhassa kotosalla ja parannellaan oloa. Yöunille ei näytä olevan kiirettä päiväunien tullessa sopivasti Pikku Kakkosen aikaan ja muutama tunti siihen menikin. Mutta uni paras lääke on...



Vaikka saamattomuus on saanut valtansa koko perheen niin rasti on saatu vetää seinään. Meillä on viimeisenä viitenä vuotena yritetty haravoida lehdet ja saada piha kuntoon talvea ajatellen. Joka kerta on lumi ehtinyt maahan jättäen ihanan yllätyksen keväälle, mutta tänä syksynä ME TEIMME SEN! Lehdet on nyt kerätty ja viety kaatopaikalle. Toki sieltä pihalta nyt vielä lehtiä löytyy, koska koivuissa on edelleen lehdet, mutta 90% on saatu pois. Ollaan kyllä tyytyväisiä.



Kuvat on napsittu muutama viikko sitten, mutta edelleen meillä kukkii Daaliat kauniisti. Toivottavasti eivät palellu ensi lumen alle. Pitäisi käydä keräämässä sipulit kellariin talteen talveksi, mutta ovat vielä ihan täydessä kukassa. Saa nähdä miten käy.

Ihanaa alkanutta viikkoa Sinulle!




3 kommenttia

  1. Pikaista paranemista neitokaiselle! ♡

    Kannattaa melkein kerätä daaliat sisälle maljakkoon, ennen kuin pakkanen ne vie. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Pitää käydä tänään napsimassa ne talteen töiden jälkeen. Meille tulee faari hoitamaan neitiä tänään!

      Poista
  2. Pikaista paranemista neitokaiselle! ♡

    Kannattaa melkein kerätä daaliat sisälle maljakkoon, ennen kuin pakkanen ne vie. :)

    VastaaPoista