Whitechocolate Rocky Road



Monelle häissä käyneille tai naimisiin menneille on varmaankin tuttu kuukausileikki, jossa muistetaan hääparia erilaisilla tehtävillä, joka kuukausi seuraavan vuoden ajan hääpäivästä lähtien. Meille kyseinen tehtävä lankesi ja meidän tehtävämme oli kokata hääparille ruokaa. Päädyimme nacholautasiin ja tortilla hässäköihin. Ajattelimme helppoutta ja jokaiselle jotakin meininkiä. Jälkiruuaksi bongasin Kodin kuvalehden (4 6.2.2014) lehdestä Valkosuklainen Rocky Road. Oih, että olikin hyvää, vaikka aikamoinen suklaapommi olikin. 

Valkosuklainen Rocky Road

  • 400 g valkosuklaata
  • 2dl oieniä vaahtokarkkeja
  • 2dl kuivattuja marjoja
  • 1dl marenkia
  • 1dl macadianpäkinöitä (minä jätitn pähkinät pois)
Paloittele suklaa ja sulata se vesihauteessa tai suklaansulatuskoneella. Paloittele ja sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää sitten sulaan suklaaseen. Kaada seos leivinpaperille päällystettyyn vuokaan (10x15cm). Peitä kelmulla ja nosta viileään vähintään tunniksi. Voit leikata sydänmuotilla palasia tai veitsellä tikkuja.

We had a little dinner for our friends yesterday. I made whitechocolate Rocky Road for the first time. It sure was yammy.

HuGs
-S-

10 kommenttia

  1. Ai että mikä ohje!! Mä en ole hoksannut laittaa kuivattuja marjoja,muita erilaisia aineksia kyllä. Kuvat tekee tästä erityisen herkullisen näköistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli muuten ihan himpuran hyvää. Seuraavalla kerralla vois laittaa jotain mysliä tai jotain. Pähkinät sopii varmasti, mutta itse kun en niitä pähkinöitä oikein kestä tehtiin ilman.

      Poista
  2. Mäkin iskin silmäni tuohon samaan ohjeeseen ja sitä on pakko päästä testaamaan sopivan paikan tullen. Kahdelle melkoinen kaloripommi, eli ehkä turvallisinta tehdä kun luvassa on vieraita... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meitä oli eilen neljä syömässä ja pienet siivut jäivät vielä tällekin päivälle. Leikkasin sellasia parin sentin "tikkuja" tai siivuja ja napsittiin sormin teen ja kahvin kanssa. Kahden tikun jälkeen oli jo ihan ähky =D

      Poista
  3. Täällä kans pistettiin silmälle ko ohje, mutten ole ehtinyt vielä kokeilemaan. Herkulle näyttää..Melkoinen suklaahiiri kun olen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen nähnyt vastaavia juuri maitosuklaalla, pähkinöillä ja vaahtokarkeilla tehtynä, mutta valkosuklaa on minun heikkokohtani, joten pakkohan tuota oli tehdä ja oli taivaallista

      Poista
  4. Tää näyttää kyllä ihan törrrrrkeeeen hyvälle! Pakko testata seuraavana karkkipäivänä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi Oi kyllä kannattaa testailla =D On ihan superhyvää.

      Poista
  5. Oi nam, tätä täytyy kyllä testata!!! :)

    VastaaPoista